Gevoelige schaamlippen - Zwangerschapsforum

Lina (Gast) - schreef op 04-10 om 16:06
Ik heb last van (over)gevoelige schaamlippen. Zomaar ontstaan een maand geleden. Het is geen schimmelinfectie, weet ik zeker. Ook ben ik niet recent bevallen of zwanger. Ik heb hier bijvoorbeeld last van tijdens het zitten, sporten en vrijen. Kent iemand het? Wat kan het zijn? Het is nogal irritant kwaaltje...
6 antwoorden en 17563487x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 04-10 om 16:09
Huisarts!!! Kan prima toch een ander soort schimmel zijn
Anoniem (Gast) - schreef op 06-10 om 08:17
ELina, wat bedoel je met overgevoelig? Is het branderig, rood? Of anders? Misschien een geïrriteerd geraakt door iets als sporten, fietsen, lang paardrijden? Of sex terwijl je niet nat genoeg was? Heb je het continue? Zien ze er anders uit dan voor je daar last van had?
Lina (Gast) - schreef op 09-10 om 10:02
Ik heb het vooral na het vrijen. Het is een wat prikkelend gevoel, geen jeuk. Ook ziet het volgens mij niet roder dan normaal. Gelukkig is het in de loop van deze week een beetje weggetrokken.
Anoniem (Gast) - schreef op 09-10 om 15:21
Oh dat is wel fijn! Gewoon te vaak, lang sex gehad dat je wat droger bent waarschijnlijk?
Orchidea - schreef op 06-10 om 10:27
Inderdaad, toch even langs de huisarts gaan. 
Shanna (Gast) - schreef op 07-10 om 07:41
Ik zou zeker even naar de huisarts gaan. En wat draag je voor ondergoed? Ik zou even wat katoenen broekjes dragen en zonder in de nacht, dat moet ook goed zijn voor je vagina (en dus de schaamlippen).

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gevoelige schaamlippen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan