Voeding - Zwangerschapsforum

Jackie (Gast) - schreef op 10-11 om 11:40
Hi,

Voor de minor ‘Voeding en Ziektepreventie’ zijn wij als projectgroep opzoek naar zwangere dames die het interessant en leuk lijkt om ons te helpen. 

Wij willen als project een (digitale) folder samenstellen gericht op voeding bij zwangerschap, bijvoorbeeld waar je op moet letten met je voeding of wat je wel en wat je niet mag eten. 

Hiervoor willen wij onderzoeken wat de huidige eetgewoontes zijn en wat de huidige kennis rondom voeding en zwangerschap is. Om deze gegevens te verzamelen, zullen we gebruik maken van o.a. enquêtes die via e-mail verstuurd worden.

Dit project vindt plaats in samenwerking met de docenten en dieëtisten van de Hogeschool Utrecht. 

Bent u zwanger en geïnteresseerd in voeding tijdens de zwangerschap? Vul dan via onderstaande link uw gegevens in. Met de contactgegevens zal zorgvuldig worden omgegaan en deze worden na het project direct verwijderd. U ontvangt een bevestiging via de e-mail. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqzK9cLU8IuJW2TPwl48lBtu4ubdnyd-h3As8zrIIRV8evYA/viewform

Met vriendelijke groeten,
Noa Buitink, Chris van den Ende, Sharon van Leeuwen, Wessel Makker en Jackie Plug

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voeding' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan