Zouden er meer kindjes geboren gaan worden ? - Zwangerschapsforum

evelien - schreef op 14-06 om 13:56
Dit last ik zojuist op het nieuwsoverizcht

AMSTERDAM - Het loopt storm met de verkoop van zwangerschapstesten. Volgens Jaap Santifort, de eigenaar van de webwinkel www.drogisterij.net, is de verkoop met ruim 60 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
"Dat zou betekenen dat in het voorjaar van 2013 meer baby's dan normaal geboren worden", aldus de heer Santifort. Dat is een gewaagde uitspraak. Ook hij is benieuwd of dat inderdaad uitkomt. In dat geval is de verkoop van zwangerschapstesten een goed meetinstrument vooraf. "Volgend jaar zullen we dan meer luiers en spenen gaan verkopen", zegt de heer Santifort lachend.
Waarom er nu meer zwangerschapstesten worden verkocht is een raadsel. In economisch moeilijke tijden is het niet voor de hand liggend om het gezin uit te breiden.
13 antwoorden en 45988070x bekeken
* - schreef op 14-06 om 15:14
Ha Evelien,

Ja wat zal ik er van zeggen denk dat mensen weer meer mens worden en dichter bij elkaar komen in tijden van crisis letterlijk en figuurlijk hahahaha....

Gr Ju
Dani - schreef op 20-06 om 15:24
Minder geld om iets buiten de deur te gaan doen dus dan blijven we maar thuis en vermaken ons hihi.

Ben wel benieuwd of de voorspelling uit komt hoor.
Ik hoop in ieder geval van de partij te zijn als het gaat om luiers en spenen!!!
* - schreef op 20-06 om 16:37
Herkenbaar Dani 
Melissa - schreef op 29-01 om 09:59
is wel een leuk vermaak toch he hihi
liena - schreef op 20-06 om 18:48
ik denk dat het best wel eens zou kunnen dat er meer baby's geboren gaan worden. als ik in de stad rond loop zie ik echt alleen maar zwangere vrouwen, met al mooie ronde buikjes.  of het valt gewoon heel erg hard op omdat ik zelf ook zo'n grote buik heb.
laatst op de braderie ging ik een bakje aardbeien halen en de man van de kraam vroeg of het hier een zwangere invasie was want bijna iedere vrouw had wel een zwangere buik.

dus ja....
toch wel gek he
* - schreef op 21-06 om 09:45
Hi Liena,

Het is wel zo als je zwanger bent zie je vaak zwangere vrouwen rondwandelen want dan let je er meer op..

Maar idd het is wel allemaal dikke buiken hier in het noorden ook.. Misschien toch wel die zwangere invasie van uit space :-) hahaha

Nog even voor jou Liena en dan mag je zoon of dochter welkom heten de laatste loodjes meis.. Suc 8

Groetje Ju
liena - schreef op 21-06 om 19:42
hahaha, ja wie weet zeg. is te hopen dat we allemaal baby's op de wereld gaan zetten en geen eliens
idd de laatste loodjes het word al super spannend allemaal

groetjes liena
Melissa - schreef op 29-01 om 09:58
We doen anders aardig ons best er zijn nu al een redelijk aantal baby's geboren beneens benieuwd
chantal26 - schreef op 11-02 om 12:40
haha, zou zo opnieuw zwanger raken zoooo leuk ben gek op die kleine meid en wil zeker nog een kleintje dus wie weet maar denk dat heel veel vrouwen zwanger zijn ik zie ze ook overal hahaha
Tess90 - schreef op 04-04 om 14:57
Ahhh, nou ik heb me ongans gekocht in die dingen, dat zal het zijn  nee hoor valt mee, was al vrij gauw zwanger namelijk. Ben benieuwd of het waar is! Kan de overheid meteen zih gaan afvragen of het echt zo handig was om kinderopvang zo duur te maken.. als al die mama's niet meer werken straks, is ook weer niet goed voor de economie.
kruimel - schreef op 10-05 om 15:59
Haha er worden inderdaad veel baby's geboren. Ik werk in de thuiszorgwinkel, de plek waar zwangere vrouwen de bedverhogers enzo komen halen voor de bevalling en daarna. Er is by ons nog nooit zo'n tekort aan bedverhogers geweest en ook de huurkolfen gaan erg hard.
Groetjes
Mamak - schreef op 15-06 om 11:46
Haha nu Ik dit bericht lees moet ik gelijk denken aan me vorige periode. Stond bij drogist voor een test. Ze vroeg welke ik wilde doe naar huismerk zei ik. oh zegt ze dat is de laatste. Hele vak is leeg. Allemaal vrouwen om me heen die begonnen te lachen. De verkoopster oh sorry maar het viel me in eens op. Ik ach maakt niet uit we hebben koude winter gehad. Ja zegt een vrouw achter me en 2 wijken hebben tijd geen stroom gehad. een ander zei weer wat anders. Stond eerst met rode kop maar uiteindelijk hebben we met zn alle om gelachen.
zwijgt - schreef op 17-07 om 00:29
Wat een grappig bericht .

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zouden er meer kindjes geboren gaan worden ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan