Moeder zet naam baby te koop - Zwangerschapsforum

Bloem (Gast) - schreef op 01-03 om 23:33
Nou ja, wat ik nu toch weer lees, sommige mensen zijn ook niet goed bij hun hoofd

Een zwangere lerares uit Los Angeles heeft de rechten van de naam van haar ongeboren baby verkocht aan een website. Ze krijgt hier zo'n 3500 euro voor betaald.
De 27-jarige Natasha Hill weet nog niet of ze een jongen of meisje krijgt, maar de rechten van de naam liggen nu bij BellyBallot.com.
Via deze Amerikaanse website kunnen compleet vreemden stemmen op een shortlist van vijf jongens- en meisjesnamen. Deze lijstjes zijn samengesteld door adverteerders, die geld hebben neergelegd voor hun inbreng.
2 antwoorden en 26776472x bekeken
Iza - schreef op 02-03 om 20:00
Tja, als je moeder al zo begint terwijl ze nog maar zwanger is van je....dan vraag je je af hoe de rest zal gaan. Kind wordt nu al uitgehoereerd (sorry voor het taalgebruik).
Anoniem (Gast) - schreef op 06-07 om 18:45
Nouja, ik zie er geen probleem in. Mogelijk wilde de moeder wat extra geld verdienen voor de komst van de baby en 3500 euro is een goed startbedrag. Bovendien zullen de voorgestelde namen vast oké zijn aangezien die adverteerders zich ook realiseren dat dat kind ermee moet leven.
Ook blijkt uit een google search dat het een hoax is. Gewoon een website die veel verkeer wilde en een niet-zwangere actrice die samen een plan hebben bedacht.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Moeder zet naam baby te koop' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan