Bang - Zwangerschapsforum

Meisje - schreef op 14-03 om 19:17
Ik ben 15 jaar (bijna 16) en ben sinds mijn 12e al in de pubertijd. Ik heb al een jaar een vriend en heb 4 dagen geleden voor het eerst een soort van sex gehad. Zijn penis ging er maar een klein stukje in en verder is er niets gebeurt. Ik ben 2 maanden aan de pil maar de dag dat ik 'sex' had was het weer de 2e dag dat ik de pil weer in moest slikken na mijn stopweek. Ik slik mijn pil voordat ik ga slapen dus de dag dat ik sex had had ik pas 1 pil genomen. Nu las ik een dag geleden dat je als je de pil slikt je de eerste 5 dagen nog een ander voorbehoedsmiddel moet nemen. Ook las ik dat je na 6-12 dagen wat helder rood bloed kan verliezen doordat het embryo zich innesteld. Ik zie net (het is nu 4 dagen nadat ik geslachtsgemeenschap gehad heb) dat ik een klein beetje bloed verloren ben, maar het is volgensmij niet helder rood ( ik kan het niet goed zien aangezien ik een rode onderbroek aan heb -_-) Ik ben nu dus heel erg bang dat ik misschien zwanger ben. Alle andere symptomen heb ik (nog) niet gehad. Ik weet dus niet zeker of ik zwanger ben maar heb gelezen dat je als je onder de 16 bent je toestemming van je ouders nodig hebt om abortus te mogen plegen (geldt dit ook voor een abortuspil?) , maar mijn ouders mogen dit absoluut niet weten aangezien ze wat ouderwets zijn en ze me dan constant gaan controlleren en waarschijnlijk me niet meer alleen laten met mijn vriend. Ik ben nu dus echt heel erg bang en weet niet wat ik moet doen, ik wil overmorgen (het is morgen zondag dus zijn de winkels gesloten) een zwangerschapstest gaan halen. Maar ik ben bang voor het resultaat, als ik zwanger ben, wat moet ik dan doen?
Liefs, een bang meisje
2 antwoorden en 40522088x bekeken
chantieeeee - schreef op 24-03 om 11:08
Zie je berichtje net pas, hoop dat je inmiddels gerustgesteld bent.  En ook dat je wat beter met je pil omgaat en deze gewoon structureel slikt! En condooms erbij gebruiken dan heb je deze angst niet. En zeker voor soa`s is dit verstandig.
Jongmama - schreef op 24-03 om 16:57
Eens met hierboven

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bang' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan