Genoeg kleertjes? - Zwangerschapsforum

Anna (Gast) - schreef op 17-04 om 14:40
Ik ben morgen precies 23 weken zwanger en ik ben nu een beetje aan het nagaan of ik alles heb. Ik wilde even weten of dit genoeg kleertjes zijn of dat ik er nog wat bij moet kopen. Ik ben uitgerekend op 17 juli. Ik ben in verwachting van een drieling en daarom is de uitgerekende datum na 36 weken zwangerschap. Ik heb nu voor ieder kindje:
Maat 50:
-12 korte mouwen rompertjes
-10 langs mouwen rompertjes
-6 shirtjes lange mouwen
-4 broekjes
-3 boxpakjes
-4 vestjes

Maat 56:
-13 korte mouwen rompertjes
-7 lange mouwen rompertjes
-2 lange mouwen shirt-rompertjes
-5 shirtjes lange mouwen
-7 broekjes
-5 boxpakjes
-4 vestjes

Maat 62:
-14 korte mouwen rompertjes
-8 lange mouwen rompertjes
-6 shirtjes lange mouwen
-2 truitjes
-7 broekjes
-3 boxpakjes
-2 buitenpakjes
-6 vestjes

En in totaal 8 mutsjes. We hebben zoals je ziet heel veel rompertjes. Dit komt vooral omdat ik gisteren voor elk kindje 2x een 5 pack rompertjes heb gekocht. Maatje 50 rompertjes zijn we ook van plan om alleen een rompertje aan te doen, dus daarom ook veel rompertjes. Moet ik er nog meer bijkopen qua shirtjes of broekjes? Rompertjes heb ik duidelijk genoeg. We hebben ook zoveel in maat 50 omdat onze dochter (3) ongeveer 8 weken in maat 50 zat en omdat de drieling voor/met 36 weken geboren wordt, zijn ze natuurlijk ook klein.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Genoeg kleertjes?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan