Welk merk babyflesjes? - Zwangerschapsforum

Appelke - schreef op 14-11 om 21:05
Hallo,

Even een vraag naar jullie ervaringen?
Ik ben opzoek naar babyflesjes, ik hoor van alles om me heen, dr Brown,  difrax, Avent.
Welk merk gebruiken jullie, wat is er fijn?
Zag bij de kruidvat deze aanbieding, dat leek me wel wat.

Bedankt alvast!
8 antwoorden en 34909109x bekeken
Appelke - schreef op 14-11 om 21:07
MamaN - schreef op 14-11 om 22:07
Ik gaf, en geef mijn zoontje nog steeds, borstvoeding maar wilde ook graag dat ie een flesje nam voor als ik weer ging werken en zodat manlief het af en toe kon doen. Nou dat duurde ruim drie maanden voordat ie het nam.. ik gebruikte dilfrax, avent alle dure merken. Totdat ik gewoon eens een eigen merk flesje van kruidvat probeerde en raad eens die nam ie! Dus als ik je een tip mag geven ga niet meteen aan de dure flesjes alleen maar omdat je denkt dat het goed is door het merk. Ik heb ook eens eentje van action gebruikt en die werkte ook goed! 
Cindy - schreef op 14-01 om 11:44
Ik heb flesjes van medela gekocht bij de apotheek. Zijn flesjes om over te gaan van borstvoeding naar flesvoeding en zijn zeer zachte speentjes. Ik had ook eerst avent flessen gekocht voor men zoontje maar die zijn veeel te hard om te zuigen ik raad die zeer sterk af. Ik heb mij zelf eens in de zetel gezet met melk erin en heb er zelf aan gezogen. Wel mijn kaken verkrampten na eventjes.. En met die medela flesjes dronk hij mooi zijn flesjes zonder inslaap te vallen in een kwartiertje die van avent viel hij telkens inslaap en kon ik er wel 45min zitten met zijn fles..
Anoniem (Gast) - schreef op 14-01 om 19:29
Ik gebruik ook die van de medela omdat die bij mijn kolfset zat, mijn dochter drinkt er prima mee.
Biebsie - schreef op 03-09 om 20:03
Wij hebben ze bijna allemaal. Onze kleine spuugt nog altijd en werd bij het CB gezegd andere merken te proberen. Nu spuugt ze nog, heb ik zes flessen en krijg ik het advies het maar uit te zitten. 
Zwanger33w (Gast) - schreef op 02-04 om 16:05
Een goede tip die wij kregen, koop er niet meteen 10 van hetzelfde merk. het is echt een voorkeur van kind tot kind. Koop er 1 van bv 3 verschillende merken en zie dan wat je kindje het leukste vindt. Wij hebben op de geboortelijst zowel de Calma van Medela als de tommy tippee staan. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welk merk babyflesjes?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan