badje of tummy tub? - Zwangerschapsforum

cindy (Gast) - schreef op 31-12 om 10:18
Lieve dames, Ik ben nu 24 weken zwanger van mijn  eerste kindje. Op dit moment ben ik van alles aan het verzamelen voor de komst van de baby. Persoonlijk vind ik een tummy tub erg leuk. Ik Vraag mij alleen af of je een tummy tub EN een badje kunt gebruiken? Of is dit verwarrend voor hè baby?
1 antwoord en 34611749x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 31-12 om 18:23
Je kunt beide gebruiken dat maakt niet uit. Je kleine zal er niet van in de war raken. Tummy tub is wat ik begreep in het begint wel prettig omdat het wat geborgenner is, maar ze passen er niet lang in. Ik ben zelf voor een badje gegaan maar mijn uk was dan ook 8 en halve pond bij de geboorte dus die zou waarschijnlijk niet lang in een tummy tub gepast hebben.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'badje of tummy tub?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan