Wanneer babykamer/uitzet? - Zwangerschapsforum

chipa - schreef op 06-12 om 12:09
Hoi! Ik heb gelezen dat met 27 weken een baby al een goede overlevingskans heeft, dus heb nu in mn hoofd dat ik voor de zekerheid rond die tijd alle babyspullen en babykamer compleet wil hebben. 
Mn ouders geven aan dat dat echt niet hoeft en vinden het een beetje onzin. 
Hoe denken jullie hierover? Wanneer willen jullie alles klaar en compleet hebben? 
2 antwoorden en 30496823x bekeken
Hartje - schreef op 06-12 om 13:31
Sowieso moet je doen waar je je goed bij voelt. Als je zelf nog aan de klus wil, is het vaak in 't 2e trimester het makkelijkerst, dan voel je je over het algemeen het beste. Ik had alles geloof ik wel in huis maar ben ik m'n verlof pas gaan wassen en echt klaar leggen, 34 weken. Nu komen de kindjes niet later dan 37 weken, dus denk dat ik rond 27 weken alles wel zon beetje in orde wil hebben, maar nog niet opzetten (wieg komt in onze kamer en dat neemt meteen zoveel ruimte in). 
Probeer vooral praktisch te denken maar doe ook lekker waar je zin in hebt. Heb jij zin om met 24 weken alles af te hebben, prima toch? M'n moeder was eerst ook niet zo van snel klaar zetten en met 34 weken was zij degene die begon te stressen haha  
Veel plezier met de voorbereidingen! En mocht het mis gaan, dat kan helaas ook met 39 weken nog en dan heb je ook alles in huis.. Dan vind 't z'n plekje wel, of evt voor een volgende of kringloop/marktplaats/goed doel. Volg je gevoel! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer babykamer/uitzet?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan