Iemand ervaring met een doomoo seat? - Zwangerschapsforum

Debj - schreef op 22-08 om 10:29
Hallo,

Heeft er iemand toevallig ervaring met een doomoo seat?
Want ik heb van iemand gehoord dat ze er vrijlang kunnen blijven inzitten, tot ze zelfs 7 jaar zijn.
Maar heb een beetje mijn twijfels omdat het toch een redelijk bedrag is, daarom dat ik even wou zien of er nog mensen waren die het de moeite vinden om zoiets in huis te halen.
En of ze er vaak in hebben gezeten.

Grtjs Debj
3 antwoorden en 44347532x bekeken
Iza - schreef op 22-08 om 10:40
Geen ervaring maar ik lees op verschillende andere fora dat de stoel erg onstabiel is wanneer je een beweeglijk kindje hebt. Het lijkt me wel ideaal wanneer ze een baby zijn en nog niet echt beweeglijk zijn maar daarna schijnt de kans er te zijn dat ze er mee om kunnen vallen met de stoel op hun vast.
Marieke - schreef op 23-08 om 10:29
Heb er zelf een, vind hem heel praktisch als ze echt nog klein zijn (de eerste drie/vier maanden) hier sliepen ze er zelfs dikwijls in! Maar vanaf dat ze gaan bewegen en draaien enzo vind ik em een beetje gevaarlijk ze kunnen er gemakkijk uitvallen voor mijn idee (durf ze er in die periode ook niet in te zetten!) Pas als ze goed zelfstandig kunnen zitten en echt rustig kunnen zitten is het weer een heerlijk relax kussen voor ze waar ze hier toch zeker tot hun derde/vierde jaar heerlijk in zaten om lekker te hangen of  boekjes in te lezen.
Mama van Stacey - schreef op 30-09 om 19:12
Heb er ook 1 gekregen, dochter heeft er in het begin veel in gelegen daarna idd een hele periode niet. Toen ze ongeveer 1 jaar was ging ze hem gewoon als "zitzak" gebruiken, dus dan kan die voorlopig nog gebruikt worden.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand ervaring met een doomoo seat?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan