Kinderwens - Zwangerschapsforum

Lieveke33 - schreef op 10-05 om 21:32
Hallo allemaal,
Even voorstellen:
Ik ben Lieveke. 33 jaar ( over 1.5 week 34) en ben met mijn man aan het proberen om zwanger te worden van ons 1e kindje.
We zijn inmiddels aan ronde twee bezig.
Groetjes LievekeĀ 
2 antwoorden en 33034475x bekeken
Lienneke - schreef op 10-05 om 22:57
Hoihoi,
Ik ben Lienneke, 25 jaar en sinds 23 april gestopt met de pil. 17 mei verwacht ik mijn menstruatie, maar hoop stiekem al dat ie uitblijft.
Normaal gesproken altijd een stabiele cyclus. Nu ook gelijk al heel duidelijk ovulatie gemerkt op de dagen dat het meest logisch is. Spannend.. fingers crossed.
Liefs
Cato - schreef op 28-10 om 18:33
Hoi, ik ben 34 jaar. Woon 2,5 jaar samen met mijn vriend. Hij heeft al 2 dochters. En eigenlijk al heel kort in onze relatie wilde wij samen nog een kindje. Nu hebben wij inmiddels een mooi groot huis en nu na ronde 10 ben ik zwanger geworden! Nu 5 weken zwanger. Ik hoop dat alles goed gaat. Dit wordt mijn eerste kindje! Wij zijn erg gelukkig! Ik hoop dat jij ook snel zwanger wordt! Succes verder!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan