Zwanger en Verlaten - Zwangerschapsforum

Poll: Ik vind dat er meer aandacht nodig is voor achtergelaten vrouwen, die op het punt staan moeder te worden. Dit voor zowel de toekomst van de moeder als van het kind.


Ja
Nee
Geen mening


Tijo - schreef op 17-11 om 01:56
Ik ben een man van 26 en ben opgevoed door een alleenstaande moeder die is verlaten tijdens de zwangerschap. Nu ik wat ouder word en inzie wie ik geworden ben, besef ik hoeveel respect ze verdient. Het is een thema dat mij veel bezig houdt. 

Momenteel ben ik een filmstudent en ik heb besloten een korte documentaire te maken, omdat ik vind dat dit te vaak voorkomt en grote gevolgen kan hebben voor zowel de moeder als kind. Daarom zou ik in contact willen komen met een toekomstige (alleenstaande) moeder die het ziet zitten om haar ervaringen te delen. Als er behoefte is dan ben ik natuurlijk ook bereid mijn ervaringen (als kind) te delen. Misschien kan ik hiermee twijfels wegnemen en kun je positief verder met je toekomstige kindje. Ik kom in ieder geval graag met je in contact.
Groetjes Tijo
1 antwoord en 30760305x bekeken
Evangely - schreef op 03-04 om 15:20
Hai Tijo,
Ik ben zelf geen(aanstaande) alleenstaande moeder maar wilde wel ff laten weten dat ik het dapper en moedig van je vindt dat je dit wilt opzetten. Ik wens je heel veel succes en hoop dat je voldoende hulp hierin krijgt!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en Verlaten' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan