Hallo iedereen - Zwangerschapsforum

Minnie - schreef op 19-12 om 10:29
Dag iedereen!
Mijn (bij)naam is Minnie. Bijnaam omdat ik het (voorlopig) geheim wil houden dat wij aan het proberen zijn voor een kindje. En je weet nooit wie er meeleest
Ik ben 25 en heb enkele jaren geleden de liefde van mijn leven ontmoet. Enkele dromen waargemaakt, en ons droomhuis gevonden waar wij ons nu gesetteld hebben. En we zijn stilaan klaar voor de volgende stap.
Ondertussen ben ik een maand gestopt met de pil na bijna 14 jaar continue en wauw, wat voel ik me GOED! Niet normaal. Ik heb echt een gevoel dat ik die rommel nooit meer in mijn lichaam wil. Maargoed... Mijn kinderwens is echt énorm nu! Mijn vriend ook wel, maar die wil ook niet té enthousiast zijn, zodat de teleurstelling ook niet te groot is. Voor mij kan ik niet snel genoeg zwanger zijn! Ik hou zo ontzettend veel van mijn vriend, en ik kan niet wachten tot er een "mini-onsje" rondhuppelt. Hopelijk snel goed nieuws.
Liefs,
Minnie
1 antwoord en 30287708x bekeken
Little Jack - schreef op 19-12 om 16:36
Hey Minnie,
Ben ik blij dat ik dat niet alleen had van de pil bij mij ook ongeveer even lang genomen. Ik heb na mijn zwangerschap wel terug begonnen met de pil maar na 6 maanden voelde ik me echt niet meer goed en nu ben ik echt definitief gestopt. Echt een rotsooi eigenlijk!
Ik wens je veel oefen plezier
groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hallo iedereen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan