Me eigen voorstellen - Zwangerschapsforum

Mamsonja - schreef op 18-05 om 06:48
Goedemorgen, op dit vroege tijdstip.
Ja mijn een jarige dochter R wilde niet meer zo mama ook niet. V haar tweelingzus ligt nog te slapen net als dochter L van vier.
Mijn naam is Sonja van 28, moeder van drie kids. Alleenstaand nadat mijn vriend en vader van de meiden ons in de steek heeft gelaten. Maar met hulp van lieve ouders kom ik er wel, ook het oudere echtpaar waar we inwonen in hun verbouwde schuur. Huur particulier. Hun zijn ook de vaste oppas van de meiden. Tja wat meer, werk in de thuiszorg. Ook voor het ouderecht paar voor halve dagen, ernaast vrijwilligers werk bij een speelgoed uitleen, bibiotheek, opvang en school als voorleesmoeder. 
Dit was het in een notendop
 Vragen stel ze gerust.
Groetjes 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Me eigen voorstellen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan