Voorstellen - Zwangerschapsforum

Nes - schreef op 25-06 om 19:59
Hoi, 
Ik ben 34 jaar en mijn man is 35. Wij zijn inmiddels 25 rondes bezig met zwanger worden van ons 1e kindje, helaas is het tot op heden niet gelukt. 
Vorig jaar sept/ oktober heb ik een HSG onderzoek gehad en alles was goed. Zaadonderzoek was ook goed. Het is dus niet te verklaren waarom het niet zou lukken. 
Begin dit jaar zijn we begonnen met IUI en we zitten inmiddels bijna op 4e IUI. 2 zonder menopur en 2 met. 
Ik merk dat ik het elke maand zwaarder vind en niet meer om kan gaan met de teleurstelling/boosheid. En sinds vorige maand heeft mijn man ook moeite mee. Hij was tot op heden de positieve en had elke maand hoop. 
Naast dat het lang duurt wordt ik ook steeds onzekerder over mijn leeftijd. Ben ik misschien te laat? Vraag ik me steeds af. 

1 antwoord en 27822642x bekeken
proud_mommy - schreef op 25-06 om 21:26
Misschien koude baarmoeder? Stomen met lavendel zou wel kunnen helpen. Heel veel succes. Bij mij duurde het 18 rondes.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan