Hoi - Zwangerschapsforum

Stephanie - schreef op 13-09 om 17:24
Dag iedereen,
Ik wil mezelf toch even kort voorstellen voor ik me hier verder in het forum verdiep. Lijkt me niet meer dan elementaire beleefdheid ;-)
Mijn naam is Stephanie. Ik ben een Vlaamse creatieveling en heb bijna 4 jaar een relatie met de man van mijn leven. We hebben ondertussen en huisje, een tuintje en een poes. Maar ja, er ontbreekt nog een kindje.
Zelf voel ik me er al een tijdje klaar voor - de kindjes van mijn zussen zitten daar wellicht ook voor iets tussen - en heeft manlief ook groen licht gegeven. Hoera!
We zitten dus in ronde 1 en ik moet normaal morgen of overmorgen mijn menstruatie krijgen. Heb wel wat kwaaltjes die ik graag aan een beginnende zwangerschap zou toeschrijven, maar ik probeer rationeel te blijven
Spannend!
Liefs,
Stephanie
3 antwoorden en 26913000x bekeken
proud_mommy - schreef op 13-09 om 19:29
Welkom meid. Wat spannend. 
Ik zelf heb een kleine van 7 maanden. We willen in februari voor een tweede gaan. 
Dieneke - schreef op 02-01 om 12:07
Welkom  wat spannend allemaal.
Ik ben zelf nu 5/6 weekjes zwanger het is nog erg pril en onzeker.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoi' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan