Wanneer vruchtbaar? - Zwangerschapsforum

Kira (Gast) - schreef op 01-04 om 19:37
Hallo, een vraagje. Ik heb een cyclus van 32-33 dagen. Wanneer zou mijn ovulatie dan ongeveer plaatsvinden? En behoort mijn cylus onder een lange cyclus of is dit nog normaal? 
16 antwoorden en 667532x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 01-04 om 19:38
Is een hele normale cyclus. Je ei zou rond de 14 en 20 ste cyclus dag zijn
kira - schreef op 01-04 om 19:43
Oke bedankt! 
kira - schreef op 01-04 om 19:45
Mijn partner en ik hebben nu om de dag gemeenschap, beïnvloed dat de kwaliteit van de sperma? 
Elvira - schreef op 01-04 om 20:08
@kira om de dag is perfect
GEMMA - schreef op 02-04 om 08:44
12 weken
@KIRA te vaak is niet goed. Mijn gynaecoloog heeft mij aangeraden om de 2dagen seks te hebben te vaak zei hij dat niet goed was voor kwaliteit van de zaadje. En kijk wij hebben het om de 2 dagen gedaan en alleen voor eisprong en zwanger nu. 
Elvira - schreef op 02-04 om 08:50
@gemma te vaak wordt alleen afgeraden bij verminderde zaad kwaliteit anders maakt het niet uit hoe vaak je het doet
GEMMA - schreef op 02-04 om 08:54
12 weken
Kan jullie ook nog nog 1tip geven wij probeerde ook al een paar maanden en ik zei tegen mijn man ge zult zien ik ga zwanger zijn in maart ( tijdens de 40 dagen ) want wij zijn katholieken en doe mee aan de 40 dagen tot Pasen. Dus bij mij eet ik nog normaal tijdens die periode alleen geen frisdranken en alles wat te maken heeft met suiker bv koeken,taarten,chocolade Enzo..... Mijn man hem was alleen verse groeten en fruit eten ook verse fruitsap. Bij mijn zoon zwanger in die periode en hier weer denk dat het toch met dat te maken heeft hoe gezonder hoe beter. Nu is het miesschien moeilijk voor jullie mannen maar het is proberen zeker nu met de mooie dagen die eraan komen om toch in jullie vruchtbare week gezonder te eten en alles wat niet aan de kant te zetten. Het is maar proberen. 
Elvira - schreef op 02-04 om 10:09
@gemma bedankt voor je tip maar ik doe al alles wat de vruchtbaarheid ook maar een beetje kan beïnvloeden
Cella (Gast) - schreef op 03-04 om 07:58
Gemma, ik geloof best dat gezonde voeding helpt, net als lichaamsbeweging. Zit je goed in je vel, heb je meer zin in sex, meer kans om zwanger te raken! 

Onze truc zat hem vooral in de techniek; wij deden het alleen achterlangs. Daardoor was het bij ons raak, vooral omdat het er dan dieper in komt. En de man moet nog even een minuutje blijven als je begrijpt wat ik bedoel!

Elvira, hoe gaat het schat? 
Elvira - schreef op 03-04 om 08:26
@cella ik zit op cd7 saaai
Cella (Gast) - schreef op 03-04 om 08:34
Elvira, dan kun je nu nog lekker relaxt je eigen dingen doen toch? Wat wordt de aanpak deze maand? Ik ga heel hard voor je duimen, gun het je zo!
Elvira - schreef op 03-04 om 09:23
@cella ik heb alle mogelijke dingen al geprobeerd dus ik ga niks speciaals doen
Cella (Gast) - schreef op 03-04 om 10:41
Elvira, je hebt nog gelijk ook! Ik ga in elk geval voor je duimen. Heb je al eens verder laten onderzoeken?
Elvira - schreef op 03-04 om 11:00
@cella mijn man zijn zaad is niet goed zelfs te slecht voor iui maar hij wil geen verdere onderzoeken laten doen omdat we al 2 wondertjes hebben dus we weten dat het wel kan
lm - schreef op 03-04 om 17:11
Als je dat echt zeker wilt weten dan zou ik ovulatietesten gaan doen. Hier een cyclus van 30-32 dagen maar ovuleerde pas 9 dagen voor m’n menstruatie. Dus had er flink naast gezeten als ik ze niet had gedaan 
kira - schreef op 17-04 om 08:26
Hey! Ik moet normaal 19 of 20 april mijn regels krijgen, heb vandaag 17 april een  zwangerschapstest gedaan maar helaas niks. Is dit nog te vroeg voor een zwangerschapstest? We zitten nu aan ronde 4. Heb alvast voor de volgende ronde ovulatietesten gekocht, ik weet namelijk niet goed wanneer ik mijn eisprong heb gezien ik een cyclus heb van 32-33 dagen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer vruchtbaar?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan