Even voorstellen.. - Zwangerschapsforum

Bloesem - schreef op 05-08 om 16:51
Hallo Allemaal,

Ik ben 29, bijna een jaar getrouwd en wij zijn bezig voor ons eerste wondertje.. Na het stoppen met de pil heeft het ruim een half jaar geduurd voordat ik weer ongesteld werd zoals voor ik de pil ging gebruiken, maar nu heb ik weer een 'normale' cyclus. En de afgelopen twee maanden voelde ik ook m'n eisprong weer, zoals voor ik met de pil begon. Nu maar afwachten... Spannend!
6 antwoorden en 44440463x bekeken
kruimel - schreef op 05-08 om 17:33
Hoi Bloesem

Welkom!
Fijn dat je cyclus nu normaal is, spannend allemaal hé?

xKruimel
Esther (Gast) - schreef op 06-08 om 22:23
Hoi Bloesem en welkom! Zeker spannend, fijn dat je cyclus nu regelmatig is. Hou ons op de hoogte van de ontwikkelingen!
Liefs Esther
Bloesem - schreef op 07-08 om 09:29
Dank je voor jullie welkom! M'n cyclus is niet helemaal regelmatig, maar meer weer normaal in de zin van dat ik nu weer weet waarom ik ooit met de pil begonnen ben.. Twee dagen krom lopen van de buikpijn en dat soort grapjes. Maar deze ronde dacht ik m'n eisprong te voelen en deed 's avonds een ovulatietest en die was duidelijk positief. Dus spannend!
Esther (Gast) - schreef op 08-08 om 19:41
Ja dat herken ik wel, kwaaltjes die je jaren niet gehad hebt... aan de andere kant ben ik mijn dagelijkse hoofdpijn kwijt. Er zit dus ook wel troep in de pil.

Maar zeker spannend hoor!
Bloesem - schreef op 09-08 om 10:49
@Esther, je kunt heel goed hoofdpijn krijgen van de pil. Ik heb hem van verschillende fabrikanten gehad (ivm verzekering enz..) en bij één van die soorten had ik ook elke dag hoofdpijn. Komt bij mij door iets dat in het glazuurlaagje zit, ik heb het ook bij Ibuprofen.
Esther (Gast) - schreef op 11-08 om 16:08
Het was voor mij na het stoppen met de pil meteen duidelijk dat mijn dagelijkse hoofdpijn daarvan kwam. Wel jammer dat de huisarts daar niet eerder op gekomen is!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even voorstellen..' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan