Voorstellen - Zwangerschapsforum

Lala90 - schreef op 21-08 om 19:51
Hoi!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Lala90 en ben 24 jaar. Mijn man is 11 jaar ouder. Wij willen graag papa en mama worden, het liefst deze maand nog .

Dit is nog maar de tweede ronde. Maar een ongeduldig type ben ik altijd geweest. Niet zo'n goede eigenschap voor iemand die zwangee wil worden, want die wachtweek wordt er nu al niet leuker op.

Vorige maand, de eerste spiraalloze maand, had ik zo ongeveer alle zwangerschapsymptomen. Logisch ook, want alles in je lijf moet ook herstellen na zo'n ding wat jarenlang in je heeft gezeten. Ik werd uiteindelijk na 9 dagen overtijd toch ongesteld: cyclus 1 was een feit.

Nu deze maand positief getest op mijn ovulatietest op 14-08. Een paar druppels bloed gisteren, op 20-08. Opnieuw 'klachten': hoofdpijn, steken in de onderbuik, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu dus maar dat kleine beetje geduld opbrengen, want een andere optie is er toch niet. Over een weekje hopelijk nog niets en dan een testje.

Bedankt dat je even de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen.. Wie ben jij? ????
1 antwoord en 39358424x bekeken
Liesseling - schreef op 23-08 om 14:20
Hoi Lala, vergeet je niet dat het maanden kan duren voor je cyclus weer helemaal in orde is na een spiraal.  Misschien dat je lichaam je onbewust een beetje voor de gek houd met symptomen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan