Zwanger of niet? - Zwangerschapsforum

tulpje123 - schreef op 14-02 om 00:30
Beste, Ik heb steeds het gevoel dat ik zwanger ben. Ik ben ondertussen al 7 dagen overtijd. Ik heb sommige simptonen die je vindt op internet. Buik pijn, misselijkheid, grote tepels dan normaal, barstende hoofdpijn.
2 weken na mijn geslachtsgemeenschap verloor ik heel klein beetje bloed (2dagen) mini druppeltjes bloed. 
Ik moest heel vaak plassen, dus wist ik dat er meer aan de hand was. Ik besloot om achter een zwangerschaps test te gaan, maar deze was negatief. Ondertussen is dit 3-4 weken geleden dat ik die test gedaan heb. 
Maar nu ben ik al 7 dagen overtijd. 
Op 5feb deed ik nog een test, maar was weer negatief. Heb nu nog steeds mijn maandstonden niet. Maar testen zijn negatief. (Goedkope test kruitvat 4.95€ voor 2) zijn die testen betrouwbaar? 
Ik studeer nog, en voelde mij slecht op school, ik ging richting het verpleeglokaal, waar een dokter aanwezig was. Ze vroeg me meteen of ik zwanger was. (2 weken geleden) ik zei er op, ik weet dit niet. Ze begon aan mijn buik te voelen & ze zei dat er alleszins druk was. 
Moet ik nu eens een duurdere test doen? 
Ik maak mij zorgen.
Mvg Tulpje123

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan