Logeerbuikje gezocht - Zwangerschapsforum

hallo lieve mensen,

Wie kan en wilt ons helpen onze grootste droom uit te laten komen. Marc en ik (Diana), woonachtig in Flevoland, zijn al 12 jaar samen en eigenlijk al sinds we elkaar hebben leren kennen hebben we het al over kinderen gehad. Onze droom was om onszelf met onze 3 kids te omringen.
Zelf had ik nog niet veel over kinderen nagedacht, maar samen met hem (en ook gezien hoe hij met onze kleine neefjes en nichtjes omging) had ik zoiets van, ja wauw, dat lijkt me meer dan geweldig een mini-me van ons 2en. Ik kreeg er echt kriebels van in mijn buik.

We zijn hoopvol begonnen met onze kinderwens, maar na een half jaar uiteindelijk toch met het IVF traject moeten starten. 6 jaar geleden en na 2,5 mislukte IVF pogingen is er vanwege zeer zware Endometriose pijnklachten besloten mijn baarmoeder te verwijderen. Dat was en is erg moeilijk mee te maken als je heel graag een gezin wil stichten. Daarna kregen we nog een klap te verwerken waardoor we ons mini-me project noodgedwongen in de koelkast moesten zetten. 
Maar wij zijn geen opgevers en na een periode van herstel onderzocht naar wat er wel mogelijk is. Want voor ons is duidelijk, misschien geen mini-me van ons 2en, maar dan een mini-me met Marc genen en met mijn liefde zal ons kindje opgroeien. We hebben al verschillende trajecten in buitenland doorlopen en beschikken daarom over embryo’s.

Het lijkt ons fijn om kennis te maken met moeders of vrouwen die geïnteresseerd zijn zodat we meer over onszelf kunnen vertellen. We hopen op een klik en op een lieve persoon die ons wil helpen.

Veel liefs,
Marc en Diana

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Logeerbuikje gezocht' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan