Zwanger of niet? - Zwangerschapsforum

Mona - schreef op 18-11 om 14:16
Wanneer de testen negatief zijn ben je nu niet zwanger, of je test te vroeg. Ik zou een weekje wachten en dan nog eens testen. Succes!
7 antwoorden en 21567993x bekeken
isaura - schreef op 18-11 om 14:26
ja zal ik doen , maar al 12 dagen zonder menstruatie overtijd is dit dan niet raar? 
EstHe - schreef op 18-11 om 14:29
Je bent net gestopt met de pil. De kans is veel groter dat je klachtjes en het uitblijven van je menstruatie daardoor komt (ontpillen) dan door een zwangerschap. Weet niet hoelang je aan de pil bent geweest, maar je lijf moet het nu ineens weer zelf doen, dat gaat niet zomaar.  Eerst maar es beetje cyclus krijgen, dat kan nog wel ff duren. 
isaura - schreef op 18-11 om 14:34
Maar 2,5 jaar aan de pil , heb wel mijn
Pil vorige maand doorgenomen en echt wel paar keer vergeten dus het kindje is niet gepland maar zou wel leuk zijn!! Vandaar mijn vragen ...
Anoniem (Gast) - schreef op 26-11 om 09:10
Ik denk dat je van slag bent
Orchidea - schreef op 26-11 om 09:16
Je bent eigenlijk “pas” gestopt met de pil, het kan dus gewoon ontpillen zijn, en dat je lichaam wat in de war is. Geef het de tijd, en mocht je toch denken zwanger te zijn, gewoon over een week testen/halve week. Wij kunnen je helaas zo geen antwoord geven of je zwanger bent, of je test te vroeg, maakt traag hcg aan, of je bent niet zwanger, en je lichaam is wat in de war. De test of een bloedonderzoek zal dat toch moeten uitwijzen. Succes, en sterkte in deze lastige tijd, waarin geduld heel belangrijk is! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan