Zwanger na miskraam? - Zwangerschapsforum

veroxx - schreef op 19-04 om 14:23
Hallo! 
Ik heb op 15 maart helaas een miskraam gehad met 7 weken. We besloten er wel om er weer meteen voor te gaan. Ik heb opbde dag van de miskraam een test gedaan en dat streepje was al erg licht. Een week an het bloeden heb ik een test gedaan en die was negatief. Ne moest ik vorige week woensdag eigenlijk ongesteld worden (weet dat mijn cyclus van slag kan zijn). Maar ik was een paar dagen achter elkaar in de ochtend misselijk en mijn tepels zijn erg gevoelig. Dus ik heb vorige week vrijdag een test gedaan en daar zag ik een positief streepje op niet mega donker maar hij was er wel! Ik twijfelde enorm dus heb ik gisteten nog een test gedaan en dat streepje was een stuk donkerder en meer zichtbaar! Dus ook een digitale clearblue gedaan en daar kwam te staan zwanger 1 tot 2 weken.
Nu is mijn vraag kan dit zo kort na een miskraam?? 
2 antwoorden en 14668682x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 19-04 om 16:14
Uhm ja, waarom niet? Je hebt gewoon een eisprong na een miskraam. Je bent hartstikke zwanger! Gefeliciteerd!!! Ga genieten. Hopelijk mag dit keer alles goed gaan. 
veroxx - schreef op 19-04 om 17:12
Ja ik dacht het al wel. Maar het is zo onwerkelijk.. ik ben echt super blij! Dankjewel en inderdaad hopelijk gaat nu alles goed!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na miskraam?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan