stress - Zwangerschapsforum

:-( (Gast) - schreef op 03-10 om 18:47
Ik heb soms het gevoel dat de klanten geen rekening met mij houden, waardoor ik vaak triestig word. De laatste tijd voel ik mij het best thuis. Als ik ga werken voel ik mij triestig. 

Dit durf ik eigenlijk niet te vertellen, omdat ik bang ben dat mensen denken dat ik overdrijf.

Vandaag moest ik bij een klant haar raam poetsen en ik kon daar niet zo goed aan zelfs met het trapladdertje, dus ik moest met mijn knieën op haar wasbak leunen. Bij diezelfde klant moest ik haar planken opkuisen waar gevaarlijke producten staan. Deze namiddag heb ik mij daar heel slecht door gevoeld omdat ik iets moest doen waar ik niet 100% achter stond. Ik heb het gevoel dat er geen rekening wordt gehouden met mijn zwangerschap, wat ik erg vind.


Bij een andere klant moest ik iedere week haar garage poetsen, haar auto's staan daar ook in. Dus daar stinkt het vaak naar uitlaatgassen van de auto's. Ik heb verteld dat ik liever haar garage niet meer poets omdat ik er niet meer tegen kan door mijn zwangerschap. Een week nadien gaf ze mij een tip om haar garage open te laten op een kiertje en haar garage op het einde te poetsen. Ik sta daar ook geen 100% achter, maar ik heb het gevoel dat ik word gedwongen of één of andere manier.

Ik werk altijd wel met handschoenen, maar die handschoenen scheuren ook soms.

Ik weet niet zo goed meer wat ik moet doen.
1 antwoord en 31357006x bekeken
:-( (Gast) - schreef op 03-10 om 19:03
Graag een antwoord :-( 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'stress' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan