Vertellen of niet - Zwangerschapsforum

mama2 - schreef op 03-10 om 21:41
Hallo, ik werk 4/5de . Wij hebben flexibele  uurroosters om een betere work Life balans te creeeren. Maar wij hebben een leidinggevende die de beste uren neemt. Altijd optijd naar huis gaat,... wij hebben het al met haar besproken. Zie wil niet afgeven. Dus wij zijn hoger op gegaan. De manager heeft haar aangepakt en die is nog eens moeten terug komen omdat ze niet wou luisteren.  Vandaag was het 2 de gesprek. Vandaag moest er op papier komen welke afspraken er gemaakt zijn zodat er geen loze beloftes gemaakt worden. Natuurlijk heeft zij dat niet gedaan,... ik zie het niet meer zitten en wil mijn overplaatsing aanvragen. Zou ik het doen of niet? En zou ik een weekje rust nemen want al die stress is toch niet goed voor de baby?
1 antwoord en 31381074x bekeken
Little Jack - schreef op 09-12 om 16:14
Hallo mama2,
Oh echt niet leuk! Normaal zou je als manager toch het goede voorbeeld geven. niet?!
Je kan natuurlijk wel naar de huisdokter of gynaecoloog gaan met je verhaal dat het je niet meer afgaat opwerk, stress is inderdaad niet gezond tijdens de zwangerschap.
Je kan natuurlijk altijd een overplaatsing vragen maar dat is geen garantie dat het daar beter zal zijn.
Veel succes nog met de zwangerschap!

Groetjes
Nathalie
littlejack.be

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vertellen of niet' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan