werken bij een fastfoodrestaurant - Zwangerschapsforum

shine33 (Gast) - schreef op 06-11 om 01:28
Ik beb gestopt met anticonceptie, omdat ook wij graag een kindje willen. Ik werk bij een grote fastfoodketen en sta, loop, til, buk de hele dag. Ik vraag me soms af hoe dat moet als ik zwanger ben. Iemand praktijkervaring? Hoe was het bij jou?
4 antwoorden en 41511220x bekeken
Ik werk in en wi kel ook veel tillen enzo hele dagen staan geen pauzes 
Ik doe wat ik kan en meer niet en als het even niet gaat doe ik een stapje terug ze kogen dan blij zijn dat je er bent en de dingen die je kunt doet en anders hebben ze pech
Edith - schreef op 12-11 om 10:07
Ik heb het wat dit betreft makkelijk met een kantoorbaan, maar wat in het algemeen wel helpt is om (te leren om) ergonomisch te tillen - dat is uiteraard ook voor niet-zwangeren belangrijk - en om specifieke oefeningen te doen waardoor je minder last hebt/krijgt van je bekken/onderrug. Bijv. Zwangerfit, of in een goede sportschool kun je ook hulp krijgen met een individueel schema. Ik ben nu 28 weken zwanger en ga met mijn dikke buik nog altijd 2x/week naar de sportschool om met de gewichten te trainen. Gaat hartstikke goed, en ik merk het gelijk als ik even een paar dagen langer tussen de trainingen laat; dan heb ik veel meer last van mijn bekken.

Er is overigens wetgeving m.b.t het gewicht wat je als zwangere mag tillen en het aantal keer dat je max mag bukken per werkdag. Zie http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/gezond-en-veilig-werken/vraag-en-antwoord/waar-moet-ik-op-letten-als-ik-zwanger-ben-en-werk.html Dit zijn trouwens bepaald geen gewichten waaraan ik mij in de sportschool hou, maar ja, dat is privé  (en is o.h.a. een stuk gecontroleerder ook dan wanneer je aan het 'rondsjesen' bent op de werkvloer)
Dat is nog eens handige info Edith ga het ff lezen
Anoniem (Gast) - schreef op 09-09 om 20:58
Kan hen werke

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'werken bij een fastfoodrestaurant' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan