help - Zwangerschapsforum

anoniem - schreef op 19-01 om 20:29
Je kan er hier ook over praten maar als er mensen zijn die zeggen dat je naar de huisarts moet gaan of met iemand moet praten doe je dat niet.....terwijl de meesten hier dit, denk ik, toch wel het beste zouden vinden. Want als je echt zwanger bent en zoveel problemen hebt dat je aan zelfmoord denkt dan kunnen wij wel naar je verhaal luisteren maar je echt verder helpen kunnen wij vanaf hier ook niet.
Dus daarom ook mijn advies: ga naar je huisarts of zoek een andere volwassene op met wie je kunt praten.
Of neem contact op met een organisatie die meisjes zoals jou helpt. Als je zeker weet dat je zwanger bent (even thuis testen) zijn dit organisatie die meisjes zoals jou helpt (en als je googled vind je er vast nog meer):
www.siriz.nl
fiom.nl

Ook als je niet zwanger blijkt te zijn zijn er organisatie die je kunnen helpen. Gewoon even googlen op telefonische hulplijnen dan kom je al een heel eind.

Succes en sterkte.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'help' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan