zwanger worden. - Zwanger worden forum

Nurayxo - schreef op 16-09 om 16:20
Hoi allemaal,

Mijn vriend en ik willen heel graag een kindje en gaan er sinds kort echt serieus voor.
Alleen ik heb een vraag. Ongeveer 14dagen geleden was mijn eisprong en 6/7 dagen later kreeg ik ontzettende zere borsten en krampjes in mn buik. Nu moet ik morgen ongesteld worden en heb ik sinds gister ontzettend veel last van pijn in mijn onderrug, terwijl ik nooit rugpijn heb als ik ongesteld moet worden of ongesteld ben.

Denken jullie dat ik zwanger kan zijn?

Liefs Nuray
3 antwoorden en 39078554x bekeken
Sony - schreef op 16-09 om 18:01
Tja dat is mogelijk !!
Best van al is een testje overwegen ?
Nurayxo - schreef op 16-09 om 20:11
Ja, als morgen mijn menstruatie niet komt, ga ik toch maar een testje doen!
starz - schreef op 16-09 om 23:24
Hallo dames, ik ben in 2011 gestopt met de pil. Na een jaar proberen kwamen we via een onderzoek erachter dat de kwaliteit van het sperma van mijn partner niet goed was en wij een kleine kans zouden hebben om op een natuurlijke manier zwanger te worden. We hadden toch hoop door "de kleine kans " . 2 Maanden terug hebben we besloten om opnieuw een onderzoek aan te vragen voor ons beiden. Bij mij een echo, alles was goed. En bij mijn partner opnieuw zijn sperma laten onderzoeken. Helaas weer niet goed. De gynaecoloog adviseerde om dit nog een keer te laten onderzoeken,  deze keer was het beter enkele levende zaadcellen over na opwerking. De vraag was nu IVF of ICSI . Door het kwaliteit van het zaad werd IVF snel uitgesloten. Opnieuw een sperma ! Dus voor de 3e keer. En gelukkig weer enkele levende. Maandag een afspraak .. er is hoop!! Ik ben vandaag 5 dagen over tijd, ik kon het niet geloven. Ik heb vanmiddag getest. 2 achter elkaar . Maar helaas . Ik heb al een een week het gevoel dat ik ongesteld moet worden. Lichte krampen,geen trek, beetje misselijk. Af en toe een steek in mijn buik. Ik hoop op een wonder. Morgen ochtend weer testen met ochtend urine. Ben bang dat het komt door de spanning.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan