Tegenstrijdige feiten, zwanger? - Zwanger worden forum

Lavendel - schreef op 11-05 om 23:17
Hoewel mijn laatste menstruatie (15 april) 4 dagen overtijd maar verder normaal was en ik vandaag 11 mei nog een negatieve test had heb ik al bijna 1,5 maand last van beide borsten (jeuk, steken, pijnlijk bij aanraking en met bewegen), sinds deze week ben ik ook sneller vermoeid en moet ik smiddags even naar bed om de dag door te komen. Ik vraag mij af of ik toch zwanger of misschien schijnzwanger ben. Wat denken jullie en wat kan ik doen?
3 antwoorden en 36869815x bekeken
Miss Butterfly - schreef op 11-05 om 23:27
Als je echt twijfelt kan je langs de huisarts gaan. Een bloedtest klopt altijd. Je kan met een urinetest een foute uitslag hebben omwille van verschillende omstandigheden.
Lavendel - schreef op 01-10 om 15:14
Had naderhand inderdaad een miskraam.
Sas - schreef op 01-10 om 23:02
Jeetje Lavendel, wat heftig! Hele dikke knuffel!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tegenstrijdige feiten, zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan