Innesteling of menstruatie - Zwanger worden forum

Joanne (Gast) - schreef op 17-02 om 00:10
Hallo dames van mij een dringende vraag
Laatste tyd(slik nu net een maand geen pil meer) heb ik onwijs last van grotere gespannen borsten dus de dokter had een bloedtestje gedaan en die was negatief. Ook kreeg ik vlak daarna (denk ik) mijn menstruatie alleen heb ik in totaal maar 2 dgn gebloed en was het meer slijm dan bloed en veel korter en minder dan normaal. Wel had ik onwijs rugpijn en best steken in mn onderbuik( alleen duurde dit maar een uurtje integenstelling tot normaal 5 dagen lang pijn)
Sinds die tijd ben ik heel erg duizelig en moe. Twijfel of het aan het weer of aan mezelf ligt. Ook is mijn buik heel erg opgezet en hard en kan ik moeilijk naar het toiler (gr boodschap) ik betwijfel dus dan ook of dat een innesteling of gewoon een menstruatie is geweest de bloedtest was een paar dagen voor ik de bloeding kreeg dus logisch dat ik dan nog geen hcg in mijn bloed had.
Wat denken jullie? Gr joanne
61 antwoorden en 45954158x bekeken
Ster85 - schreef op 17-02 om 19:43
Vraagje de innesteling kun je die voelen?
Joanne (Gast) - schreef op 12-03 om 17:14
Hallo ik heb een vraag vorige maand ben ik gestopt met de pil daarna werd ik netjes ongesteld( dnek ik) alleen was het maar 2 dagen en minimaal bloedverlies ( en veel bruine afscheiding) .voordat ik die bloeding kreeg een test gedaan die was negatief. Maar daarna het er maar bij gelaten nu al zeker 6/7 dagen overtijd en af en toe wat lichtbruin slijm of echt een druppeltje bloed maar meer niet. En dat al 2 dagen ook geen buikpijn. Wat ik normaal heel erg heb. Alleen gespanen borsten . En onwijze chagerijnige buien. Ik heb niet echt het gevoel dat er een menstruatie aan zit te komen. Ben ik zwanger of wat is er dan aan de hand? Help!
Ster - schreef op 12-03 om 17:42
ik heb geen idee heb je al weer een test gedaan? ik zou het even aan de HA vragen 

succes liefs
Samow (Gast) - schreef op 07-07 om 20:09
Hoi,

Ik weet niet hoe het ziet maar ik ben 1 dag overtijd geweest en de volgende dag ongesteld met lichtroze bloedverlies en hevige rugpijn en misselijk gevoel en kon niet op mijn benen staan en ik had na 2 dagen geen bloedverlies meer terwijl mijn menstruatie 6/7 dagen duurt. Als ik eet voel ik me misselijk, vaak eten, vermoeiend, duizelig, vaak plassen, kramen in mijn onderbuik. BEN IK NOU ZWANGER OF NIET???
K (Gast) - schreef op 02-05 om 02:05
Hey ik zit er erg mee ik ben 9 dagen voor ik ongesteld hoor te worden bloed verloren en heb ook buikkrampen gehad. Et lijkt me wel anders dan me gewone menstrutie ik bloed ongeveer 1 maandverband vol al 2 dagen. En heb een raar gevoel in me onderbuik kan dit een innesteling zijn
M (Gast) - schreef op 01-09 om 09:57
Hey hoi even vraagje  ik heb op fit moment ongeveer zelfde 9 dagen voor nod helder verlies dag 10 ook beide dagen ongeveer 1 mnd verbande... Nu is het gestopt wel af en toe jeukende tepels en gespannen botsten geen idee of dit dus innesteling is geweest nog nooit eerder gehad maar omdat jou verhalen zo lijkt op de mijne.. vroeg ik me dus af Joe is het bij jou verlopen? 
Ik moet over 6 dagen ong mijn nod hebben 
Groetjes m
Chantal (Gast) - schreef op 03-05 om 13:38

Hallo allemaal,

Ik ben 19 jaar
Laatste tijden ben ik vaak moe en heb vaak last van korte krampen onder in mijn buik, ik ben een half jaar geleden gestopt met de pil omdat ik een andere pil skil die er niet samen mee gaat maar na dat ik ben gestopt me de pil heb ik wel onveilig seks gehad met mijn partner vorig jaar december ben ik niet ongesteld geworden en januari 2014 ook niet februari wel maar veelte vroeg in maart ben ik 2keer ongesteld geweest (of bloeding) waarvan een periode van 3á4 dagen en daarna een periode van een week, ik heb 3x een zwangerschapstest gedaan 2 in december en 1 in januari allemaal negatief toch heb ik last van hoofdpijn ben vaak moe voel me soms licht duizelig eet meer en ben ook aangekomen (dat kan zijn door het veel eten) ook tijdens het seks heb ik soms lichte pijn in mijn onderbuik ook heb ik de laatste tijd last van trillende benen en een rommelende maag.
Ben ik nou toch zwanger of weet er iemand iets anders waar deze symptomen bij kunnen voorkomen!
anoniem (Gast) - schreef op 21-08 om 23:24
Hje ik heb een vraag ik ben overtijd en heb vandaag 2 uren een klein beetje bloed verloren is dat mijn maandstonden of innesteling heb er na geen bloed niet meer verloren alleen die heb ik wel pijn in mijn onderrug en heb ik in begin iets of wat symptomen gehad maar die zijn weg wat is het xs
Thiska (Gast) - schreef op 05-09 om 00:49
Hallo kan iemand mij helpen zit met en probleempje

De nacht van dinsdag op woensdag zijn mijn maandstonden begonnen heel licht roze donderdag morgend waren ze bruin kleurig en nu vrijdag dus heb ik niets verlies niet meer kan iemand mij helpen
Roos (Gast) - schreef op 06-09 om 08:54
Hoi dames ik had een vraagje ik ben op 8 augustus ongesteld geweest heb gewoon 28 dagen cylus maar ben toen weer op 28 augustus gaan bloeden eerst roze daarna bruin en daarna wat donker rood dit heeft 8 dagen geduurt terwel ik op 5 sep weer ongesteld moest worden de bloeding heeft tot 4 sep geduurt maar op de dag waneer ik echte ongesteld moest worden dus 5 sep nu is er geen bloed meer weet iemand wat dit kan zijn ????
mandi (Gast) - schreef op 13-11 om 22:24
Ik heb een vraag, ik ben nu 10 dagen naar mijn ovulatie en we hebben seks met condoom maar volgens mij is dit fout gegaan, nou heb ik vandaag een heel klein soort slijmerig propje met helder bloed erin gehad bij het afvegen naar het plassen, ook als ik afveeg is het licht roze en net had ik weer een heel klein stukje bloed in mn urine. Is dit een innesteling?
Anoniem (Gast) - schreef op 23-11 om 10:04
Hoi allemaal .ik ben nieuw hier ik moest 21novber menstruatie krijgen.ik kreeg 19nove lich roze afscheiding .daarna niks meer tot 23noveber wat bloed verlies  na drukken op toilet .wat heeft dit te betekennen. Bn radeloos. Kan iemand mij vertellen
Anoniempje Vtje (Gast) - schreef op 23-11 om 17:08
Hey mensen,

ik maak me een  beetje druk over de vraag of ik zwanger ben ja of nee. Ik had namelijk al minimaal 1 week van tevoren last van buikpijn voordat ik ongesteld werd. Tevens was mijn menstruatie ook bijna 1 week overtijd. Vrijdag 21 novem ber had ik super veel bloedverlies opeens, maar aan het eind van de middag was het bijna niks meer en het bloed dat er was was waterig. Dit  bloed  bevatte wel stolsels. Volgende dag aan het begin weer meer bloedverlies gehad maar niet zoveel dat ik normaal gewend  ben . Aan het eind van de dag werd het wel iets minder maar niet super veel. Vandaag is het alleen waterig bloed en was het aan het begin van de dag ook meer.


Ik vind dit een hele rare ongesteldheid, want normaal he b ik de eerste 3 dagen grote hoeveelheden en lijkt het bloed gewoon vers. Ook he b ik de week ervoor nooit of heel weinig last van buikpijn. Dit bevalt me totaal niet. Ik he b geen geslachtelijke gemeenschap gehad. Alleen oraal en he b altijd gevraagd of mn vriend aan zn penis had gezeten zodat ik wist of er kans was op sperma aan zijn handen.

Ik weet het niet meer. Iemand tips?

Morgen ga ik een test doen.

greetsss
Anoniempje (Gast) - schreef op 13-01 om 10:45
ik ben 24 december gestopt met de pil 27 december menstruatie gehad, tot 3 januari maar heel stom gewoon 7 dagen later aan de pil begonnen dus 7 januari begonnen aan den pil afgelopen zaterdag steken in me linkerborst onderin wat door trok Naar me tepel en sinds 2 dagen een gevoel van menstruatie in me baarmoeder, wat kan dit zijn hoe groot is de kans op een zwangerschap met onveilige seks?  Liefs
Tine (Gast) - schreef op 14-07 om 13:45
beste,
ik heb mijn laatste menstruatie gehad op 22-06-2015 en ik had denk ik 2wk geleden beetje bloed in mijn ondergoed en nu heb ik sinds zondag zeer aan mijn tepels en in mijn onderbuik en precies moe .erkent iemand dat ?
Dorien - schreef op 22-07 om 20:21
Hallo allemaal, ik weet niet of het hier thuishoort of niet maar ik zit met een heel lastige situatie.. begin december vorig jaar kreeg ik eindelijk een positieve test in handen na een jaar proberen! Spijtig genoeg is de zwangerschap op een miskraam uitgedraaid met 5+3weken. Na vele onderzoeken hebben ze endometriose ontdekt. . 6 weken later ben ik geopereerd en bleek dat mijn eierstokken en baarmoeder volledig verkleefd waren en ik een . chocoladecyste had !(6cm dia.) Na 6 slopende weken opnieuw op controle en alles was in orde! Het zou niet lang meer duren voor ik opnieuw zwanger zou zijn volgens mn gyne. Nu. 3 maanden later heb ik eindelijk opnieuw een positieve test! 3 zelfs. (3dagen slopende hoofdpijn dus ik wist dat er iets niet juist was) Ik had al documenten gekregen om bloed te laten nemen in het ziekenhuis dus heb dit ook gisteren onmiddelijk gedaan. Nu komt het.. vannacht heel slecht geslapen, barstende hoofdpijn, steken.in mn lies en.kon niet op 1 kant blijven liggen. Vanmorgend wat bruinverlies en krampjes… ondertussen gaan werken, had een maandverbandje gelegd.. je weet maar nooit… tegen de middag was het geen bruinverlies meer maar helderrood bloed.. vergelijkbaar met mn.menstruatie enkel een pak minder en minder pijnlijk (doordat ik aan endometriose lijdt zie ik elke maand heel hard af, telkens 2 dagen thuisblijven van mn werk en niet kunnen bewgen) in de loop van de dag nog bloedverlies.. maar niet meer dan 1 maandverbandje op heel de dag… een klein.beetje meer tijdens het plassen… mijn eerste miskraam voelde ik enorm hard. Super krampen… naarmate de kramen harder werden verloor ik meer bloed… maar nu… vanmorgend krampjes en bloedverlies maar nu.enkel.nog bloedverlies… nog altijd misselijk..hoofdpijn.. borsten zijn niet zo gevoelig maar daar had ik niet echt.last van… is er iemand die ook iets gelijkaardig heeft meegemaakt en toch positief is uitgedraaid? … mijn gynz ging zelf contact met me opnemen van zodra hij de uitslag van het bloed binnenhad… maar de uren duren zo.lang nu!
Nelly (Gast) - schreef op 07-09 om 20:04
Hoi ik moest afgeloprn woensdag ongesteld worden maar had dinsdag al een beetje bloedverlies. Normaal bloed ik veel en nu echt weinig dat hield 2/3 dagen aan . Dag vier had ik een beeyje roseachtig slijm en vanaf dat helemaal niks meer. Wie kan mij vertellen wat dit is ? Groetjes nelly
Nelly - schreef op 14-09 om 10:12
Hallo ik had gister bij t plassen een vliesje in de pot liggen , iemand enig idee?
shyney - schreef op 01-12 om 15:48
hallo allemaal 

ik had op dinsdag 13 oktober mn laatste menstruatie , op 6 november heb ik een clearblue test gedaan en was positief. Heb toen een echo gemaakt en was toen nog niks tezien wel dikke baarmoederslijmvlies waarschijnlijk zwangerschap volgens echopiste. Op dinsdag 10 november heb ik een bloeding gehad met name veel bruin bloed op die dag kon ik ook mn menstruatie verwachten woensdag en donderdag had ik ook gebloed helder met wat stolsels , vrijdag was alles weg en had ik veel bruine afscheiding.  Mn huisarts zegt dat we moeten afwachten want het kan alle kanten op nu heeft er iemand ervaring hiermee ?

Alvast bedankt!!
kinderwens (Gast) - schreef op 12-01 om 16:59
hallo ik ben nu 6 weken en 1 dag gestopt met de pilen vandaag heb ik  ineens heel licht bloed met slijm was maar een beetje  
ik dacht eerst mijn regels maar  toen ik terug naar wc ging was het weer weg
zou ik nu zwanger kunnen zijn ?
wie zou mij kunnen helpen
alvast bedankt
Kim (Gast) - schreef op 16-04 om 17:09
Dag iedereen,

Ik ga mij toch ook eens wagen aan een vraag te stellen aan jullie..
Ik ben 16weken geleden bevallen van een super lief dochtertje...
Ik neem geen pil meer want een 2de is meer dan welkom aangezien ik net 40jaar geworden ben.
Nu was ik vorige week heel misselijk ( weet niet in welke periode ik zit want ben nog niet ongesteld geworden na mijn bevalling ) Ik heb zo een early test gedaan en die was positief ...
Ik was super blij ook al is het heel snel maar nu deed ik gisteren een clearbleu test en die was negatief en sinds vanmorgen heb ik licht bloedverlies ...
Heb ik nu een vroegtijdige misval gehad of zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn ... Ze is nog steeds bezig maar is miniem...
Ik hoop dat iemand hier iets kan over vertellen ,. Had namelijk bij men eerste zwangerschap geen innestelingsbloeding ..
Alvast bedankt voor enige reactie ..
Groetjes,

Kim
Ster - schreef op 16-04 om 18:36
Hoi kim,

Wat je bij je eerste zwangerschap wel of niet had zecht niet zo veel over de volgende. ik weet niet welke test val CB je hebt gebruikt maar de digitale is niet heel erg gevoelig. Die zecht pas dat je zwanger bent als je het zelf ook niet meer kan missen op een kruitvat test bv. Het is denk ik even afwachten. geef je borst voedig? Want dat heeft ook heel veel invloed op je cyclus.

Succes en hoop voor je dat het een innesteling is
venice (Gast) - schreef op 05-05 om 16:36
Goedemiddag dames. Ik zit in een erg onzekere gase. Ikben nu 5 weken zwanger. En ik verlies al 3 dagen blied. Soms veel soms weinig en er zat nu 2 keer een stolsel bij. Ik heb gister een spoed echo gehad en het vruchtje zat er nog. Maar wat kan het toch zijn. Hoort het erbij of is het toch een miskraam. Hoop dat iemand me advies kan geven grtjes
XEl (Gast) - schreef op 29-11 om 09:58
Hallo Dames. 
Ik zit ergens mee. 21 oktober heb ik test gedaan heel licht streepje volgende dag weer een test gedaan die was negatief.
28 oktober  had ik bloed verlies kleine beetje niet hevig dit heeft 2 dagen geduurd de 3 dag was her licht roze zat niks in mijn maand verband alleen als ik als afveegde.  

29 november Vandaag heb ik weer bloed verlies maar eerst was het rood maar 2 uur later roze. 

Wat kan dit zijn ?  Weet niet zo goed wat dit is. 
Liefs.... 
viana (Gast) - schreef op 09-04 om 22:14
hallo,
ik heb een vraagje. ik ben nu al 4 maanden bezig met clomid, en vandaag 1 dag voor NOD ben ik lichtelijk bloed aan het verliezen, amper krampen (normaal flink veel bloedverlies en pijn). nu net heb ik gezien dat er een klein stolsel bij het bloed zat. moet ik er nu vanuit gaan dat de ongesteldheid doorbreekt of kan het toch nog een innesteling zijn? ik heb ook last van hoofdpijn, zeurende steken in borsten ook erg gevoelig (dit heb ik normaal niet)

liefs Viana
Christel (Gast) - schreef op 17-08 om 12:30
Hoi dames,
Ik heb een vraag..
Ik heb een hele regelmatige cyclus altijd van 28 dagen. Nu ben ik dit keer op dag 19 al ongesteld geworden. Ongeveer 5 dagen na mijn eisprong. Ik heb ook een poging gedaan zwanger te worden.
Nu had ik 3 dagen een bloeding (vrij lang voor een innesteling), maar waarbij ik dag 2 minimaal bloed verloor. Dag 3 begon ik savonds iets te bloeden na de seks.
Nu ben ik in Kenia en slik ik ook Lariam tegen malaria. Kan mijn cyclus in de war zijn van de lariam? Of zou het toch een innesteling kunnen zijn? Afscheiding voornamelijk bruin (en iets rood..).
Op internet kan ik er niks over vinden dat lariam je cyclus kan verstoren..
Ik hoor graag of iemand een lange innesteling van 3 dagen heeft gehad of wat jullie zelf denken.
Liefs!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan