grote kinderwens alleen partner stelt deze uit, ondanks mijn gezondheid - Zwanger worden forum

S (Gast) - schreef op 04-12 om 16:45
Hoi iedereen, 
Ik ben 31 jaar oud en heb bijna 7 jaar een relatie met mijn partner, mijn partner is 5 jaar jonger dan dat ik ben. Helaas heb ik al meer dan 10 jaar last van cystes op mijn eierstok, met als resultaat dat 1 eierstok al in zijn geheel is verwijderd en mijn andere eierstok al een stuk is verkleind door de verschillende operaties die ik heb moeten ondergaan hierdoor. Dus naast mijn leeftijd is het lichamelijk ook voor mij van belang dat ik niet te lang meer wacht om mijn kinderwens te volbrengen. 
Nu had ik laatst een gesprek met mijn partner over dit onderwerp. Hij wil wachten met kinderen tot hij klaar is met school, dit was ook de afspraak die wij destijds hadden gemaakt. Echter heb ik het gevoel dat hij expres vertraging oploopt met zijn opleiding, want waar hij 3 jaar over zou doen met zijn bachelor opleiding en 2 jaar voor zijn master doet hij nu al bijna 7 jaar over zijn bachelor opleiding en moet zijn master nog starten. 
Ik wacht al meerdere jaren voordat ik mijn wens zou kunnen vervullen en schuif deze heel de tijd aan de kant om mij aan te sluiten bij de behoefte van mijn partner. Ik merk momenteel alleen dat het mij dwars gaat zitten, en ik vraag mij heel erg af waarom mijn partner niet met mij zou willen meebewegen. Al helemaal met mijn aanleg voor cystes erbij. Afgelopen april ben ik nog geopereerd en hier is duidelijk bij aangegeven door de gyn dat ik niet te lang meer moet wachten, echter wacht ik nog steeds op mijn partner.
Dat ik moet wachten tot hij hiervoor klaar is, is deels te begrijpen alleen hadden wij afgelopen weekend wederom een gesprek over mijn kinderwens. Toen ik hem de vraag stelde wat hij ervan zou vinden als ik nu zwanger zou zijn antwoorde hij dat ik dan een abortus zou moeten plegen. Dit brak mijn hart, ik heb het gevoel dat hij totaal geen rekening en begrip hebt met de situatie waar ik inzit en wat mijn behoefte, wensen en toekomstplannen zijn en nu weet ik niet meer wat ik moet doen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'grote kinderwens alleen partner stelt deze uit, ondanks mijn gezondheid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan