Innesteling of menstruatie?? - Zwanger worden forum

Mamatobe. (Gast) - schreef op 11-06 om 15:24
Dag dames
Ik ben  nieuw hier en wil even kort mn verhaal met jullie delen. Misschien dat er meerdere vrouwen zijn die dit herkennen. 

Zoals iedereen hier ben ik ook bezig om zwanger te raken. Dit is nog ronde 1 voor ons 1e kindje.  Nu is het zo dat ik op bijna alle vruchtbare dagen  geklust heb. Daarna ben ik gewoon gaan afwac hten. Ik heb een onregelmatige cyclus. Soms 26 dagen en soms 32.. ik ben voor t laatst 12 mei ongesteld geworden dus rond deze dagen zou ik het weer moeten worden. Nu is t zo dat ik voor mijn NOD ee n week lang zo nu en dan lichte krampen heb gehad en gespannen borsten heb.  Ik heb nooit een week lang voor mijn nod krampen gehad. Als ik menstruatie er aan komt dan voel ik dat een avondje van te voren  max. Een dag. Geen hele week. En gespannen borsten heb ik ook nooit. Ik ben ook een tijdje heel vergeetachtig geweest en  erg onhandig. En sinds 1.5 week heel veel afscheiding verloren. Al mijn testen geven negatief aan trouwens... 

Gister nacht bij het vegen paar druppels oud bruin bloed afgevegen. Da arna helemaal niets meer. Nu net in de ochtend naar de wc gegaan toen zag ik op mn maandverband weer roze/paars bloed. Na  plassen even afgeveegt toen had ik weer wel helder rood en waterig bloed. Ook een beetje veel. 

Dus nu weet ik niet of het een innesteling is of gewoon ongesteldheid.  Normaal menstrueer ik 5 dagen met heel veel pijn (moet zelfs jankend aan de pijnstiller) en krampen. Nu voel ik niks. 

En wanneer zou ik het bes te een test moeten doen. Ik heb het voor mn nod al paar keer geprobeerd. Is het verstandig om t tijdens het bloeden te testen of toch maar gewoon wachten? 

Ik hoor graag van jullie !!
39 antwoorden en 32696196x bekeken
JaniceEve - schreef op 15-06 om 18:38
Ben je al wat wijzer ?
Lalala (Gast) - schreef op 18-06 om 22:38
Hee lady ik zit in het zelfde schuitje 18 mei mijn laatste menstruatie gehad, ik zou dus 15 mei mijn nod dag hebben.. en indd nu 4 dagen overtijd en sinds gister iets wat bruinbloed+ slijm.. 
alle testen waren negatief.. en vandaag een early test gedaan waar ik een heeeeeel licht indroog steeepje zie staan.. bijna onzichtbaar en met de flits overduidelijk te zien maar wel licht. 
Daarna een normale test gedaan( geen early) die is blanco.. 
nog bewust naast elkaar gelegd om op het indroog streepje te letten.. maar de normale test.. laat me ook geen indroog steeep zien.. terwijl de early dit wel doet 
ik snap er nu al helemaal niets meer van? Toch een innestelingsbloeding en zwanger of niet.wordt er een beetje priegel man????Hoop stiekem het eerste, ook al zou het nu nog niet persee zo ver hoeven te zijn. 
Mamatobe. (Gast) - schreef op 21-06 om 14:06
Bedankt voor jullie reacties  
Menstruatie en zwangerschap lijkt gewoon zoveel op elkaar. Altijd lastig om het te begrijpen als het zo ver is.. 

Wij zijn inmiddels begonnen aan ronde 2! 
Mady - schreef op 30-06 om 12:50
 Ik wil hier toch graag nog even op reageren.. ik weet namelijk momenteel echt niet wat er in mijn lichaam aan de gang is.. heb als het goed is 18-6 m'n eisprong gehad, mijn NOD zou zondag as moeten zijn.. afgelopen maandagochtend bij afvegen roze/helderrode afscheiding, niet veel, maar ook niet weinig.. woensdag licht rozige afscheiding, gisterochtend 1 druppel bloed, alsof het van een wondje kwam.. vanochtend best wat bloed, minder dan tijdens eerste menstruatiedag.. daarna was het ook meteen weer over. Hele week al gevoelige borsten, steekjes in mijn lies, onderrugpijn en een beetje weeeig gevoel in mijn buik.. daarnaast si ds mijn eisprong al aardig wat afscheiding, (wat ik normaal bijna niet heb, dus het biel gewoon op)..

Iemand ervaring met soortgelijke klachten? Ik loop mezelf echt een beetje in de weg 
TaSi - schreef op 30-06 om 14:55
Zoe het nu pas, we lopen gelijk op! Grappig 
JaniceEve - schreef op 30-06 om 14:07
Hoi Mady,
Je kunt vroeger testen...of op NOD of wat later...het lijken wel goede tekens...maar het blijft spannend en afwachten dus...het bloed kan wijzen op innesteling...dis dat lijkt me niet verkeerd!!
Ik ben benieuwd...!!
Laat je het even weten wat je doet en wat de uitkomst is?

Duim voor je dat het raak is!
Mady - schreef op 30-06 om 14:14
@JaniceEve, oh dan is het dus toch nog wel spannend! Bedankt voor je reactie  ik denk dat ik nog even wacht.. moet het weekend werken, dus als het niet doorbreekt doe ik hem dinsdag, mijn thuiswerkdag  (als ik dat allemaal volhou Hihi)
Ik hou je op de hoogte! 
JaniceEve - schreef op 30-06 om 14:22
Ow Mady, wat leuk en spannend zeg!!
Ik hoop je dsm te kunnen feliciteren!! Voor nu even volhouden en vooral lekker in de droomtoestand gaan...dat helpt mij oom bij het wachten!! Hihihi
Fijn weekend in ieder geval ondanks dat je moet werken.
Ik zal duimen voor je !
TaSi - schreef op 30-06 om 14:52
Ik lees aandachtig mee! 
7 juni laatste ongi dag gehad, op 18 juni ( getest CB digi + ziek ervan) mijn ei gehad. Eergisteren opeens tegen 17:00 tijdens het afvegen, verloor ik roze/bruin bloed. Mijn NOD is 3 juli dus ik dacht hmm, misschien toch eerder ongesteld dan verwacht, maar normaal gesproken heb ik echt vervelende krampen en word ik ongesteld. Dus uit voorzorg een tampon ingebracht voor de nacht en gister morgen was alleen het topje een beetje bruinig ( excuses) verder de hele dag nergens last van gehad. Vanochtend weer heeel klein beetje bruine afscheiding en nu net een miniscuul beetje. Maar ik heb 0 klachten, geen pijnlijke borsten, niet misselijk, niks. Ja heel af en toe pijnlijke steekjes maar ja dat kan altijd wel. 
Gistermiddag voelde ik me opeens heel ze uwachtig, en net ook even weer een beetje. Ik heb geen idee wat het kan zijn, bij sommige kondigt het de menstruatie aan, maar dit is nieuw in mijn cyclus. Het is in de periode van ei tot nu goed gegaan en geen drang gehad om te testen, maar die drang begint nu wel heel erg te komen!
Mady - schreef op 30-06 om 20:49
Jaaaaa zeker spannend! Had m'n vriend al voorbereid dat het geen maart baby zou worden, maar dacht wel al dat het iets was.. het is in ieder geval anders dan wat ik gewend ben.. lief van je! Het weekend werken helpt ook weer de tijd door te komen zonder er al teveel mee bezig te zijn hihi.. ik pinterest wat af de laatste tijd! 

@TaSi voor jou ook een spannende tijd dus! Gekke dingen allemaal he! Ik krijg af en toe echt kriebels in mijn buik!! 
TaSi - schreef op 30-06 om 21:31
Ik heb kriebels in de zin van zenuwen. Morgenvroeg wil ik gaan testen, heb nog 2 CB plus testjes over van de vorige maand.
Resultaat zal ik vermelden
Mamatobe. - schreef op 30-06 om 21:43
Even een ander vraagje; 
Ik zie het hier vaak voorbij komn dat vrouwen op 'pinterest' ofso zitten en naar babykamers/spullen kijken. Wat houd dat eigenlijk in ?
Mady - schreef op 30-06 om 22:29
Ja ik ook de kriebels van zenuwen TaSi!!
Heb nu ook een soort blauwe spinnenwebben aan aderen op mijn borsten.. net aan mijn vriend gevraagd of hem iets op viel.. (zit het niet gewoon tussen mijn oren?) en hij zei het ook meteen.. Hihi

@Mamatobe, Pinterest.com is een soort groot prikbord. Je kunt gewoon rondkijken en dan iets 'pinnen' op 1 van je eigen borden.. ik heb zo ook een hele verzameling met verschillende borden met allemaal ideeen. Echt super verslavend 
TaSi - schreef op 30-06 om 23:17
Ik heb een borstvergroting gehad, dus vanaf die tijd zie je bij me duidelijk aderen lopen over me borsten haha.
Ik heb op de mini druppeltjes bruine afscheiding na, geen klachten of opvallende dingen. Bij ons in de stad in foodtruck festival, en omdat ik ergens er van overtuigd ben niet zwanger te zijn, heb ik  een aple bandit gedronken. 
Ik hoop dat je snel een positieve test in handen hebt Mady! 
TaSi - schreef op 01-07 om 08:22
Nou de ochtend is aangebroken maar ik heb geen test gedaan. Mijn gevoel zegt te sterk dar die negatief zal zijn. Ik verwacht morgen gewoon mijn menstruatie  
Ik denk door de bruine afscheiding dat ik het niet blijf vertrouwen. Ondanks dat het ergens wel logisch kan zijn voor een innestelling. 
Mady - schreef op 01-07 om 08:31
Oh Haha, ik heb het nog nooit gehad.. misschien ben ik mezelf toch dingen aan het aanpraten.. maar ergens heb ik gewoon een voorgevoel... ik wacht wel echt tot ik overtijd ben..

Ik snap wel dat je te 'bang' bent voor een negatieve test.. dat ben ik eigenlijk ook.. daarom wacht ik het rustig (wel zenuwachtig) af.. 
TaSi - schreef op 01-07 om 08:50
Dat heeft me de voorafgaande maanden steeds zo veel teleurstellingen gekost. Dat bespaar ik me liever. 

Ik probeer ook gewoon af te wachten, meer kunnen we toch niet doen! 
Mady - schreef op 01-07 om 09:30
Ja snap ik!
Ik heb nu ook weer dat ik denk dat ik ongesteld ben geworden.. had ik gister ook, even aankijken! Je lichaam is een bijzonder iets.. ik ben wel de moed weer een beetje kwijt nu 
TaSi - schreef op 01-07 om 09:42
Ben je aan het vloeien? Probeer jezelf niet al te gek te maken. 
Ik duim voor je!
Mady - schreef op 01-07 om 10:44
Jaaa, leek net wel weer gestopt.. maar heb ook heftige pijn in mijn onderrug nu, is meestal een voorbode 
Ik probeer het even los te laten nu idd! 
TaSi - schreef op 01-07 om 16:30
Pfff spannend! Hou je ons op de hoogte?
JaniceEve - schreef op 01-07 om 20:10
Spannend dames!!
Ik ben nu 10 dagen overtijd...ik heb al lichte positieve testen gehad en vorige week een positieve bloedtest bij de dokter, maar mijn HCG waarde was nog laag...dus moet maandag weer een bloedtest doen...ik heb donderdag een beetje bloed/slijm verloren en gister en vandaag nagenoeg niks...absoluut geen menstruatie of miskraam hoeveelheid...dus hier ook nog spannend 
Benieuwd hoe het bij jullie gaat...!!
Ik dacht eerst dat het mis bij mij was...maar heb toch weer hoop dat het allemaal nog goed bij mij is!! Jippie!!
TaSi - schreef op 01-07 om 21:53
Spannend Janice! Klinkt wel positief! 
Hard duimen dan maar
Mady - schreef op 02-07 om 16:44
Spannend JaniceEve!! Ik duim voor je dat het allemaal goed gaat!

Bij mij helaas toch echt gister de rode duivels over de vloer.. vrij heftig ook trouwens gister en vanochtend.. nu alweer bijna over..  wij gaan dus door naar de volgende ronde! 

Hoe is het bij jou TaSi? 
TaSi - schreef op 02-07 om 17:15
Héh wat jammer nou Mady!  laat je maar goed verwennen door manlief.
Durf het bijna niet hard op te zeggen, maar nog niks loos hier. Heel klein beetje bruin nog steeds, telkens als ik denk iets te voelen ren ik naar de wc. inch: Moet ik echt mee stoppen.. 
Mady - schreef op 02-07 om 18:09
Haha ja snap ik! Deed ik de dagen voor gister ook, steeds op m'n werk, ja sorry jongens.. heb veel water gedronken

Oh spannend joh! Hoop dat het uitblijft! Al een idee wanneer je gaat testen als je nog steeds niet ongesteld bent?
TaSi - schreef op 02-07 om 18:28
Nee stel het steeds uit, nu denk ik pas dinsdag of woensdag.. maar weet niet of ik dat vol hou haha
Mady - schreef op 02-07 om 20:11
Snap ik! Zou ik ook doen hoor!! Ik duim voor je!
TaSi - schreef op 03-07 om 09:13
Vanmorgen toch echt ongesteld geworden. De bloeding van woensdag kan een innestelling zijn geweest, maar dan helaas toch mislukt.
Up to the next! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan