Wensvaders voor draagmoeder - Zwanger worden forum

Milan & Pieter - schreef op 19-08 om 21:46
Beste allemaal,
Wij zijn Milan (29) en Pieter (27) uit Nijmegen en zijn na zes jaar relatie met elkaar getrouwd.
Nu we allebei stabiliteit hebben gevonden in ons werk, zijn we toe aan een volgende stap in onze relatie en willen we onze lang bestaande kinderwens in vervulling laten gaan. Hiervoor zijn we op zoek naar een draagmoeder of draagster. In onze ogen kunnen we een kind een mooi en gelukkig leven bieden.
We zijn inmiddels begonnen met het schrijven van een blog: www.wensvadersnederland.nl , waarin we met terugwerkende kracht vertellen over onze zoektocht tot nu toe.
Mocht iemand ons willen helpen met tips of advies, stuur dan een e-mail via onze website.

Veel groeten, Milan en Pieter
2 antwoorden en 31956464x bekeken
Clautjuh - schreef op 10-09 om 15:48
Spannend hoor, ik wens jullie heel veel succes met het vinden van de juiste draagmoeder. Ik heb er totaal geen verstand van maar het lijkt mij niet gemakkelijk. 
pollyorange - schreef op 20-12 om 09:17
Wij zijn Polly & Alex, een Nederlands en Brits stel, woonachtig in Nederland.  We hebben draagmoederschap ervaren als wensouders.  In onze zoektocht naar draagmoederschap hebben we veel kennis opgedaan over de mogelijkheden voor Britse en Europese wo over de hele wereld.  we hebben een blog opgezet om onze kennis te delen met andere IP's.  We hopen anderen in een vergelijkbare situatie te helpen om een gemakkelijkere reis te maken.  bezoek de blog voor meer informatie over de mogelijkheden-

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wensvaders voor draagmoeder' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan