Proberen voor eerste kindje - Zwanger worden forum

Merel - schreef op 11-09 om 11:18
Oké! Bedankt voor de informatie meiden! Voor nu geef ik borstvoeding dus de kans op zwangerschap is klein. En we willen eigenlijk ook nog wel een tweede mocht dat ons gegund zijn, dus doen we het nu even met condooms.

Hoe gaat het met jullie omdat we toch in het onderwerp zitten om een kleintje te krijgen?
49 antwoorden en 31884368x bekeken
CJB86 - schreef op 11-09 om 17:24
Ik heb de eerste laten vervangen na 5 jaar en de tweede na 3 jaar laten verwijderen ivm kinderwens (dit was in februari dit jaar). Na precies een half jaar zwanger nu. Heb hem ook laten verwijderen tijdens menstruatie, daardoor liep mijn cyclus meteen goed. Dat is alleen niet bij iedereen zo.

En tja, het laten zetten...  Ik heb twee paracetamollen ingenomen en heb me zo goed mogelijk geprobeerd te ontspannen. Inderdaad wel even iemand je laten rijden. Daarna een avondje/dagje met een theetje en kruikje op de bank en dan gaat het wel. Dus ja, een redelijk succesverhaal wel 
D.L. - schreef op 11-09 om 20:23
Ik wacht nog steeds op een positieve test. Zou nu richting mijn vruchtbare dagen moeten zitten, maar de ovulatietest geeft nog niks aan. We houden hoop!
Merel - schreef op 13-09 om 13:45
CJB, dat klinkt aantrekkelijk! Goed om te onthouden en wat leuk dat je zwanger bent! Gaat het goed?

Spannend Deb! Welke testen gebruik jij?
CJB86 - schreef op 13-09 om 17:31
Dank je Merel!  Ja gaat goed tot nu toe...  Duurt alleen zo lang tot de eerste afspraak en tweede echo! 

Veel succes jullie! 
D.L. - schreef op 14-09 om 18:51
Merel,
Ik gebruik die van Clearblue waar je, als je je vruchtbare LH piek hebt, een smiley op de stick ziet
Gek genoeg test ik nu iedere dag.. maar een smiley blijft uit... Misschien een late eisprong? Ik voel die sowieso niet en volgens de app ben ik al de vruchtbare dagen voorbij. 
Merel - schreef op 19-09 om 07:42
DL heb jij je ei al gevonden? En voel je het verder niet aan je lichaam? Ik heb altijd wat plopjes in mijn buik en de afscheiding wordt echt anders. Daaraan merk ik het altijd en dan bevestigd de test het!
D.L. - schreef op 19-09 om 09:09
Hoi Merel,
Nee, eitje nog niet gevonden. Ik ben nu ook even gestopt met testen tot na mijn aankomende menstruatie volgende week. Daarna ga ik proberen eerder te testen. En nee, ik voel de eisprong zelf niet. Ik voel de laatste dagen wel wat steekjes en krampjes in mijn onderbuik.. geen idee wat dat nu weer zou kunnen zijn?
Merel - schreef op 20-09 om 05:52
Ik heb ook geen idee! Misschien is het wel raak?
D.L. - schreef op 20-09 om 11:12
Zou leuk zijn! Maar gek genoeg heb ik het gevoel van niet. Ik ben ook snipverkouden op dit moment... Voel me niet misselijk of iets. Ik wacht het gewoon maar af. 
Merel - schreef op 24-09 om 04:28
Hoi lieverd, hoe gaat het nu? 
D.L. - schreef op 24-09 om 09:06
Hoi Merel,
Vanochtend een zwangerschapstest gedaan, maar die was negatief. Ik wacht mijn ongesteldheid gewoon weer af en als ik niet meer ongesteld ben ga ik gewoon weer ovulatietestjes doen. Wat is trouwens de beste tijd om je urine te testen bij de ovulatietest? Op de test staat 's ochtends, maar ik hoor ook steeds meer mensen die het in de middag of avond testen, omdat 's ochtends geen goede waardes in je urine aangeven.
Merel - schreef op 25-09 om 00:45
Ik doe ze altijd in de ochtend en als ik denk dat mijn ei er bijna is, doe ik er ook 1 op werk in de middag. Maar ik merk het meestal ook goed aan de afscheiding, dat bekijk ik dan iedere keer bij plassen!
D.L. - schreef op 25-09 om 20:06
Hoi Merel,
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig merk aan mijn afscheiding. Soms is het iets meer dan normaal, maar ik merk geen 'vreemde' of andere kleuren. Het is bij mij eigenlijk altijd wel hetzelfde.
Merel - schreef op 26-09 om 04:57
Hoi lieverd! Ben je al ongesteld geworden of nog niet? 
Dus jouw afscheiding is gedurende de  maand eigenlijk steeds hetzelfde? Gek is dat hé dat er zoveel verschil is bij vrouwen! Bij mij gaat het echt van weinig (net na de menstruatie) naar helder kleverig (ei) en dan naar romig wit achtig (na ei en voor menstruatie). Daardoor weet ik ook vrij goed wanneer ik vruchtbaar ben!

Hoe vaak test je nu voor je ei?
D.L. - schreef op 26-09 om 13:27
Hoi Merel,
Als het goed is moet ik morgen (woensdag) ongesteld worden. Ik ben pas begonnen aan ovulatietesten, maar zal eraan beginnen als ik ongeveer op mijn 9e dag zit. Het is nu gewoon even afwachten op mijn ongesteldheid.
Merel - schreef op 26-09 om 16:21
Voel je iets?
D.L. - schreef op 27-09 om 06:15
Nee niks.. Geen misselijkheid, geen buikkrampen, geen steken, geen opgeblazen gevoel..
Vandaag moet ik het worden, dus heb als voorzorg maar vast een tampon in gedaan. Toen ik de spiraal nog had voelde ik het duidelijk als ik ongesteld moest worden, of werd. Ook had ik toentertijd vaak een ovulatiebloeding. Nu mijn spiraal eruit is voel ik zo goed als niks meer. Ook de ovulatiebloeding is weg. Maar daarentegen ben ik ook gestopt met mezelf gek te maken als ik ook maar iets voelde.. een krampje, een steekje, een rugpijntje.. Ik ben anders zo teleurgesteld als ik dan toch weer ongesteld blijk te zijn.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen voor eerste kindje' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan