Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben. - Zwanger worden forum

Indy - schreef op 12-09 om 18:02
We zijn sinds begin augustus bezig om zwanger te worden en hebben op de goede tijdstippen geklust. Ik moest 30 augustus ongesteld worden, ben dit uiteindelijk 2 september geworden, dus nog best "op tijd". 6 september was mijn laatste dag, maar ik was die paar dagen onregelmatig ongesteld. Soms hield het een nacht of driekwart dag gewoon op. Nu is het 12 april en heb ik sinds vandaag "gekleurde" afscheiding. Ik kan niet zeggen dat ik weer ongesteld ben, maar wel vaag. Heb ik dan innestelingsbloeding gehad??
Mijn moeder maakte vorige week al een opmerking of ik niet al zwanger was, want ik had een buikje voor mijn doen. Ik merk dit ook wel aan mijn broeken, maar ik had gelezen dat je tijdens ontpillen ook wel een buikje kan krijgen.
Ik heb het aan mijn vriend uitgelegd en hij is gelijk door het dolle heen en maakt mij nu ook zenuwachtig. Zal ik dan toch zwanger zijn??? Kan iemand zich hierin herkennen??
112 antwoorden en 31131111x bekeken
eefje - schreef op 12-09 om 20:26
Hi Indy,
Het is mogelijk dat je een innestelingsbloeding hebt gehad maar als je ongesteld wordt dan herken je dat wel. Een buikje zal je ook nog niet hebben van je zwangerschap want je baby, als je zwanger bent, is nu zo groot als een sesamzaadje.

Maar goed, waarom blijf je in spanning zitten ? Ik zou even naar de kruidvat krossen om een testje te halen. Dan weet je het zeker !

Liefs Eefje
Indy - schreef op 12-09 om 20:40
Eefje, wat jij nu beschrijft, precies zo dacht ik er ook over. Ik heb wel een vreemde ongesteldheid gehad, maar toch ook niet zo vreemd. Ik denk dat mijn vriend me een beetje heeft meegesleurd in zijn enthousiasme, maar ik denk toch wel dat ik morgen inderdaad even een testje ga halen. Kleine moeite en je weet maar nooit!
Lynn - schreef op 12-09 om 21:01
hallo meid,
Ik zou ook even een testje halen...
Misschien reageert je lichaam ook nog anders en moet het zich herstellen van het gebruik van de pil... Dan kan het ook weleens anders zijn! Of ben je allang gestopt? De kans lijkt mij klein... maar ja, ik weet het ook niet! Als het jullie rust geeft doe je toch een test, en als je nog meer rare klachten krijgt eff naar de dokter.
Succes meid liefs lynn
Indy - schreef op 12-09 om 21:16
31 juli heb ik mijn nuvaring eruit gehaald. Na totaal 16 jaar anticonceptie denk ik dat mijn lichaam even moet herstellen. Maar uit kleine dingetjes haal je denk ik al hoop he... kan er niks aan doen, en als je dan zo'n stuiterbal naast je hebt... haha
Lynn - schreef op 12-09 om 21:31
Ha ha meid... Ja dat herken ik wel! Dacht afgelopen maand ook bij alles: Ja het is echt raak... probeer er deze maand er maar wat rustiger onder te blijven!
Mannen ook... Hi hi
liefs
* - schreef op 12-09 om 22:25
@indy,
Ik zou Maar ff testen als ik jou was....

Gr ju
Lynn - schreef op 13-09 om 07:31
meid, laat je wel eff wat weten...
liefs lynn
Indy - schreef op 13-09 om 11:47
Testje gedaan, maar niet zwanger. pfff volgende keer laat ik me niet meer gek maken hoor! haha. Thanks voor jullie berichtjes!
Lynn - schreef op 13-09 om 19:20
heb je in ieder geval duidelijkheid!
dat is ook fijn toch...
succes met zwanger worden! Wanneer heb jij je klusweek hi hi...
shanna - schreef op 13-09 om 19:23
ik heb van mijn 2de 3 maanden mijn maandstonden gehad maar voelde toch dat er iets niet klopte en wat was antw van de dokter proficiat je bent 12 weken en 4 dagen
en ze is ondertussen 2 jaar oud xxxx
Sarah - schreef op 13-09 om 19:56
heey meiden..
aaah ik voelde je enthousiasme helemaal hier indy!! ik zou dat ook hebben gedaan hoor als ik jou was!! wees er maar trots op dat je vent zo met je meeleeft. Die van mij is vandaag in paniek geschoten in onze klusdagen!! hij vind het allemaal zo dichtbij komen!!!! aaaaaaaaaahhh !! 

indy.. jammer dat je niet zwanger bent.. veel succes meid!
en jezus shanna.. moet je kijken dat het ook zo kan!! gek maar wat een wondertje zeg!!

liefs
Indy - schreef op 14-09 om 17:28
Lynn, ik loop precies gelijk met jou, dus jij weet wat waar wij het nu zo druk mee hebben!

Shanna, wat een leuke verrassing! En nu ben je in verwachting van je tweede?? Heerlijk meid, gaat alles goed?

Sarah, wat jammer dat je vriend in paniek is geschoten. Doe je niks aan het is namelijk ook zooo spannend, misschien niet op de hoogte houden van de vruchtbaarste dagen? Beteken dit dat jullie een pauze inlassen nu?
lynn (Gast) - schreef op 14-09 om 18:54
Ha ha meid! Ja idd... dit is ook jou tweede ronde toch? Ben er deze maand iets minder mee bezig... weet zelfs niet wanneer mijn nod is! nog niet uitgeteld... ga er niet vanuit dat het deze maand raak is... ik hoor het wel hoe het bij jou loopt! SPANNEND
Indy - schreef op 15-09 om 10:36
Ja dit is ook mijn tweede ronde.
Ik was ongesteld van 2 t/
 sept, denk dat mijn nod dan 27 sept is. Dat is toch gewoon 3 weken na je laatste dag ongesteld??
Waarom ga je er niet vanuit dat het deze maand raak is? Er is maar 1x voor nodig, en ik denk niet dat omdat het de eerste keer zo lang heeft geduurd dat dat nu weer zo moet zijn. Ik denk dat het gewoon met heel veel geluk te maken heeft, en dat kan jij ook hebben hoor!
Indy - schreef op 15-09 om 10:38
Hmm stukje tekst weg gevallen (van 2 t/m 6 sept)
Lynn - schreef op 15-09 om 10:49
Hey Indy... Ja dat klopt! Alles kan natuurlijk...Positief denken! Ik was ook ongesteld van 2 t/m 6 September... Ha ha... En ook mijn 2de ronde! Laten we hopen dat we dan deze maand allebei zwanger mogen zijn! En de rest van de meiden natuurlijk ook!!
Liefs
Sarah - schreef op 15-09 om 11:06
halloo moeders to be,

wat grappig dat jullie tegelijk lopen lynn en indy.!!
Ik geef jullie gelijk met het positief denken. 
Je kan er zoveel mogelijk aan doen om het te bespoedigen maar het blijft moedertje natuur. En die heeft maar een xtje nodig! 
en indy, mijn vriend is wat gesloten en nu hij in paniek was geraakt was zijn benauwdheid het idee dat we ons kindje niet genoeg konden geven voor een gelukkig leven. 
Het kan altijd meer qua geld,groter huis, grotere tuin enz enz.
En gelukkig zag hij al snel ook wel in dat hij een beetje bang is voor een grote verantwoording die straks op hem rust. Tenminste zo voelt hij dat.

Dus geen pauze ingelast ... wij gaan er gewoon voor!!!! haha

Lynn... wat lief en idd.. ik hoop heel erg mee!!!

liefs
Indy - schreef op 15-09 om 15:45
Sarah, het is natuurlijk ook wel een grote stap, en het is maar goed dat hij er serieus over nadenkt!
stefanie.b. - schreef op 16-10 om 19:22
aan de mensen die zwanger willen worden ikzelf probeerde al 8 jaar om zwanger te raken en nooit gelukt toen eens wat sperma onderzoeken gedaan enz alles was ok toen zij mijn gyn probeer eens met evaluatietesten dat zijn testen die u waarschuwen als er een eisprong op komst is en zo gezegt zogedaan en na 1 maand geprobeert was het al prijs niet te geloven ik ben zelfs nu 9 weken zwanger geweldig toch
je kan die testen goedkoop en samen met zwangerschaps testen kopen online via
sensitest.nl echt betrouwbaar ik heb er zelfs nog over
Lins (Gast) - schreef op 30-07 om 20:10
ik ben ook bang dat ik zwanger ben maar ik ben pas 15 jaar. ik heb niet opgepast met me vriend.
na ongeveer 4 weken na ons "avontuurtje" had ik elke dag last van ochtendmisselijkheid, ben snel vol. vermoeid en ik moest in de 5e week ook aardig vaak naar de wc,
ik ben nu wel ongesteld (denk ik) en gewoon op de goede dag. ook gebruik ik de pil.

help alstublieft, moet ik de zwangerschapstest halen, of zien jullie uit mijn beschrijvingen niets waaruit lijdt dat ik zwanger ben. ik ben heel bang
Ingrid - schreef op 04-08 om 10:41
Lieve Lins,
Ik heb het gevoel dat je even moet afwachten. Je bent erg geschrokken omdat een zwangerschap op dit moment nu niet echt jippie is. Als je bang bent heb je kans dat de symptomen die je ervaart eigenlijk dat is waar je bang voor bent. Ik hoop dat je mij kunt volgen. Angst is onze grootste vijand. Heb er vertrouwen in dat de pil je hebt beschermd liefs Ingrid Jetten
Samantha (Gast) - schreef op 21-09 om 12:40
Hallo allemaal, ik ben 1 week voor mijn normale menstruatie ongeveer 2,5 dag ongesteld geweest.
Nog nooit zo kort. Nu vrijdag en gister zwangerschaps test gedaan en ik ben zwanger. Kan dit? Of reageert mijn clearblue op lh hormoon? Want mijn ovuluatietest was ook positief. Als ik terug reken ben ik ongeveer 6 weken zwanger maar mijn zwangerschapstest van de action als extra test was heel licht streepje. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt liefs Sam
ikke (Gast) - schreef op 28-11 om 01:03
Ik ben een week te vroeg ongesteld geworden. Eigenlijk zou ik 3 december pas ongeteld moeten worden maar dit werd ik dus 2 dagen terug al. 
Mijn eisprong was Rond de 17e/18e ongeveer. Wij hebben toen ook sex gehad.

Ondanks dat ik nu dus ongesteld ben heb ik wel enorm het gevoel zwanger te zijn. Zou het kunnen?
Anoniem (Gast) - schreef op 10-01 om 22:58
Hy 
ik geb 3 weken geleden moetn over gevn en voelde me misseluk kwas dericht bang dus gad dan
Getest en de week erachter ook alle 2 negatief kwas dan gerust gesteld maar de de laatste week zei mij vriend tgn me dat we borsten van de 1ne dag op de andere un serieuse scheut gebbn gekrijgen ze zijn ook ook op gezwollen en pijnluk als ke er aan komt  ik neem ook de pil kgad em 1 keer vergeten en in me stop week krijg ik maar nie me regelss ik verliesde veel bruin vocht en ook 1 keer dat het roze wad ik geb da op gezoekt bleek datda de 1ste tekens zijn dat je zwanger bent en op un ochten ik sta op en ik gad me regel voor 4 a 5 uren en ze waren weer weg ik ben ook veel bij gekomn in die 1ne week geb ook steken aan de zei kanten vah me heupen als ik evn un stukje moe wandelen krijg ik dericht steken 

Weeet er iemand raad gebbn jullie dat ook al mij gemaakt 

Ben ik nu zwanger
MAS (Gast) - schreef op 17-03 om 16:13
Even om mee te praten..

2e ronde voor ons. Ik heb een vaste cyclus van 28 dagen en werd ongesteld op dag 30. (Was erg blij met het feit dat ik al een dag overtijd was. Maar helaas kwam de ongesteldheid met 1 dag bruinverlies en daarna 1 dag bloed (zoals normale menstruatie) en weer bruinverlies. Toch heb ik een vreemd gevoel.
Afgelopen maand heb ik last gehad van steken en pijnscheuten in mijn rechter heup/bil en last gehad van duizelingen. Die zijn nu weer weg. Wel heb ik een week na mijn menstruatie grotere borsten gekregen (mijn man begon er zelf over) en ben ik wat opgeblazen. 3 testen van de action zijn tot nu toe  negatief. Wie was er zwanger na menstruatie en negatieve testen en vanaf wanneer werden jouw testen positief? Ik wil weten wanneer ik het beste opnieuw kan testen
MAS (Gast) - schreef op 17-03 om 17:05
Ooh even wat vergeten

Mijn temperatuur was voor menstruatie en na eisprong tussen 36.8 en 37.1 na menstruatie 1x 36.7 en dag erna weer 36.9 en 37.0. Normaliter zit ik dan tussen 36.4 en 36.7
AnOniem (Gast) - schreef op 17-05 om 22:29
Hey ik heb hulp nodig!

Na me ongesteldheid heb ik droogsex gehad met me vriend(zonder kleren). Ik ben bang dat ik zwanger ben geraakt. Ik ben wel 2x ongesteld geweest gewoon netjes op tijd. Zou t zijn dat ik nu zwanger ben?? Helppp
Lis (Gast) - schreef op 10-06 om 18:13
Hallo dames,

Ook ik en mijn man zijn hard bezig om zwanger te worden, maar het lukt maar niet  veel mensen om ons heen zijn zwanger geworden zonder dat ze er mee bezig lijken te zijn, erg frustrerend dus.
Ik heb een app op mijn telefoon dat ik kan zien wanneer ik vruchtbaar ben, want mijn ongesteldheid is altijd heel constant. Dus ook wij doen het iedere keer in de vruchtbare periode en ervoor en erna voor de zekerheid. Nu dacht ik dat ik deze maand niet ongesteld zou worden omdat ik al een week na mijn originele ongesteldheid datum niet ongesteld ben geworden, dus zwangerschapstest gedaan helaas negatief. Nu ging ik vanmorgen na de wc ja hoor ongesteld  maar nu lees ik heel veel op internet dat je dan alsnog zwanger kan zijn. Wat denken jullie? 
Omdat mijn ongesteldheid altijd constant is en nu een week te laat is vinden wij dit erg verdacht.
Ik zie uit naar jullie reacties.
:-) - schreef op 10-06 om 18:29
Hoi lis,

Bij twijfel zou ik bloed laten prikken bij de huisarts of lab...geeft snel duidelijkheid en is 100% betrouwbaar.
Al klinkt t alsof je niet zwanger bent.
Maar niks is onmogelijk hoor!!

Succes meid.

Groetjes Ezzie

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan