Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben. - Zwanger worden forum

:-) - schreef op 21-07 om 21:47
Met een clearbleu kan je zien hoelang je zwanger bent en anders mag je nu gewoon een afspraak bij de verloskundige maken hoor!
112 antwoorden en 45865290x bekeken
mooieke (Gast) - schreef op 09-08 om 20:45
Hallo,

10 juli heb mijn vriend mijn gevingerd een beetje. Hij is niet klaargekomen en heeft alleen even aan zijn lul gezeten en toen even daarna ging hij mij vingeren. 13 juli ben ik wel gewoon ongesteld geweest toen moest ik het worden. Nu moet ik het 9 augustus weer worden maar ben het nog niet geworden vandaag. Ik heb wel zeer borsten maar dat heb ik altijd als ik ongesteld moet worden. Maar nu ik er allemaal aan denk gaat je buik ook zeer doet en worden me borsten ook een beetje groter. ze voelen nog wel gwn gevoelig aan. Maar ik vraag me nu af of ik ongesteld kan zijn. aangezien ik toen al wel gwn ongesteld ben geworden die maandag. 

REAGEER ALSJELBIEFT SNEL! 

alvast bedankt, grtz
hopeloos meisje (Gast) - schreef op 09-08 om 20:50
Hallo,

10 juli heb mij vriend mij gevingerd een beetje. Hij is niet klaargekomen en heeft alleen even aan zijn lul gezeten en toen wat later daarna ging hij mij vingeren. 13 juli ben ik wel gwn ongesteld geweest toen moest ik het ook worden. Nu moet ik 9 augustus weer worden maar ben het nog niet geworden vandaag. Ik heb wel zeer borsten maar dat heb ik altijd als ik ongesteld moet worden. Maar nu ik er allemaal aan denk gaat me buik ook zeer doen en me buik wordt slap. En me borsten worden ook iets groter.  Ze voelen nog wel gwn gevoelig aan. Maar ik vraag me nu af of ik ongesteld kan zijn aangezien ik toen al wel gwn ongesteld ben geworden die maandag.

REAGEER ALSJEBLIEFT SNEL! 

Alvast super bedank , grtz
:-) - schreef op 09-08 om 20:56
Lieve meid,

Ik had toch eerder en antwoord gegeven dat je daar niet zwanger van kan raken, en je bent toen ook ongesteld geworden.
Je kan altijd hele goedkope testen kopen als je bang bent dat het wel zo is.
Deze spanning die je nu voelt kan jouw lichaam als het ware blokkeren om nu ongesteld te worden. Mag ik vragen hoe oud je bent? 

Liefs en sterkte Ezzie
lisa33 - schreef op 10-08 om 10:15
Hee Ezzie,  

Bedankt dat je zo snel reageert! 
Erg fijn!
Ik ben 17 jaar. Nu vanochtend ben ik het nog niet geworden. Ik maak me steeds druk dat ik het nog niet ben miss vandaar dat het ook uitstelt.
Maar me borsten worden ook groter heb ik het idee. Vgm vocht maar je ziet ook een beetje striemen. Nu ik er elke keer ook aandenken ga je automatisch ook pijn aan je buik voelen en overal op drukken ook niet goed natuurlijk. Maar er zit ook nog een druk achter om het te worden omdat ik volgende week op vakantie ga. Ik wil het gwn graag worden. 
Maar kan ik zoiezo niet zwanger zijn? Want 10 juli in de avond nacht had ik dat gedaan. Woensdag rond 10 uur werd ik ongesteld moest het die datum ook gwn worden. 

Alvast bedankt Ezzie!  
lisa33 - schreef op 10-08 om 10:20
Ohjaa Ezzie!

Nu ook omdat k me zo druk maak ik denk er ook elke keer aan. Altijd gwn. En dan ga ik ook allemaal opzoeken op internet enz de symptomen en die kloppen wel soms net als met die borsten. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Aangezien ik het van mezelf ook snel moet worden omdat ik op vakantie ga volgende week

Bedankt Ezzie!  Hoop op een reactie van je ,)
:-) - schreef op 10-08 om 10:41
Ik moet nu even de deur uit, ik ga zo op je reageren meid. Tot later, en ontpan maar een beetje
lisa33 - schreef op 10-08 om 10:53
Ja is goed! Ik hoor zo van je Ezzie! X
Elineke - schreef op 10-08 om 11:47
hey,

als je geen seks meer gehad hebt na u regels vorige maand dan kan je normaal niet zwanger zijn.
En van vingeren word je niet zwanger
lisa33 - schreef op 10-08 om 12:01
Hey,

Nee ik heb niks anders gedaan verder.
Maar ben ik dan zoiezo niet zwanger? Ik ben nu en dag over tijd zeg maar. Alleen die symptomen wat houdt dat in zeg maar. En me buik is ook verslapt hangend vet lijkt het. Maar komt dat miss omdat ik me zo druk maak of. Want ik denk er elke keer aan.
lisa33 - schreef op 10-08 om 12:14
En wat betekent het als je plast warm aanvoelt voor je gevoel als je plast en elke keer geel is?
:-) - schreef op 10-08 om 15:08
Hey Lisa

 Je gaat je vaak in dat soort situaties van alles in je hoofd halen, en ja weetje ongesteld op vakantie is niet leuk...maar ja we zijn vrouwen he?! 
Als je wel aan kindjes toe bent zul je blij zijn dat het werkt! Meid al die veranderingen die je noemt horen kon bij ongesteld worden, en die gele plas...drink je wel genoeg? Het is warm en je hebt wel vocht nodig. Pijn onderin bijvoorbeeld kan ook wijzen op een blaasontsteking.
Als jij probeert te ontspannen komt ne menstruatie vast gauw, en waarschijnlijk ben je dan nog hooguit 2 daagjes ongesteld op vakantie.

Laat me horen of je nog advies wilt.

Liefs Ezzie
:-) - schreef op 10-08 om 19:48
Kan je een test kopen bij action?
2 voor 1.49
Kost niks....
Want dan alleen zal je stress verdwijnen.
Ik kan je niet geruststellen......
Maar ik geloof niet dat je zwanger kan zijn van die bewuste dag.

Liefs
:-) - schreef op 11-08 om 23:44
Zijn allebei goed, sommige zweren bij Kruidvat.
Maar al getest?
En stress kan het idd een poos uitstellen.
Ben benieuwd hoe met met je is meid.

Liefs ezzie
lin (Gast) - schreef op 16-09 om 20:06
Hallo ik weet niet wat ik moet denken. Graag wil jullie reactie. Ik heb in mei en juni positief gestest maar heel erg licht. Maar ik heb veel kwaaltjes voorbij zien komen. De huisarts gebeld en zelfs een keer langs geweest die zei afwachten. Omdat ik dus wel ongesteld word. Maar echt heel erg kort 2/3 dagen. Precies op dag 28. De eerste dag niet veel 2 dag bijna gestopt en 3e dag niks of alleen nog met afvegen. Ik ben dus niet meer gaan testen. Ik ben bij mijn buik wat dikker geworden en borsten een beetje groter. Deze maand voelde het net alsof een veertje aan de binnenkant van mijn buik voelt en heel erg last van rommelende darmen. Ik zit bijna weer op dag 28 ik weet niet meer wat ik ervan moet denken.
Mandy❤️ - schreef op 17-09 om 20:48
Al een cd test gedaan?
Mandy❤️ - schreef op 17-09 om 20:49
En welke testen heb jij gebruikt die licht positief waren? Action toevallig ??
lin (Gast) - schreef op 18-09 om 23:58
Clearblue en etos en kruidvat
lin (Gast) - schreef op 19-09 om 00:03
Op verschillende tijden en binnen de wachttijd
Mandy❤️ - schreef op 19-09 om 10:31
wanneer heb je nu voor t laatst getest?
lin (Gast) - schreef op 20-09 om 09:42
In juli begin augustus
lin (Gast) - schreef op 20-09 om 09:53
Juni , juli en begin augustus licht positief getest. Maar wel tussen tijds ongesteld geweest echt heel erg kort en bijna niks. Daarom steeds van ja ongesteld dus kan niet. Symptomen bleven. Tot ik zo iets had van naar de huisarts. Die zei ja afwachten. Ik ben toen gestopt met testen omdat ik me niet voor de gek wil houden. Tot ik in eens hele erge rommelende darmen af en toe heb en dat gekriebel aan de binnenkant van mijn buik voelde. Net alsof er een veertje langs gaat. Het is ook niet de hele. Af en toe een paar keer op de dag. Ik ben ook dikker bij mijn buik en borsten. Ik weet het niet meer. Want ja een bloed lijkt me dan niet dat je zwanger kan zijn.
Mandy❤️ - schreef op 20-09 om 10:19
Schijnzwanger is een mogelijkheid maar als ik jou was zou ik gewoon nog even een testje er tegen aan gooien, is die positief dan bel je gewoon de vk met jou verhaal
lin (Gast) - schreef op 20-09 om 12:13
Ik ga wel weer naar de huisarts. Ik ben benieuwd of je met schijnzwanger ook licht positief test. Want dan zou het kunnen. Wel heel erg raar dit.
Mandy❤️ - schreef op 20-09 om 14:11
Nee dat denk ik niet maar ik bedoelde eigenlijk schijnzwanger als je nu negatief test en wel al die symptomen en grotere borsten etc heb, een streep is naar mijn weten gewoon zwanger
lin (Gast) - schreef op 20-09 om 14:27
Nog steeds licht positief ik had er nog een liggen.
:-) - schreef op 20-09 om 14:29
Licht positief/ donker. Een streep is zwanger.
Of zwanger geweest. Doktersbezoek of vk.
Ze moeten je helpen hoor.

Succes
lin (Gast) - schreef op 23-09 om 16:01
Eindelijk de huisarts die zei dat ik inderdaad zwanger kan zijn en vanmiddag bloed prikken gehad. Morgen bellen voor de uitslag. Dank je wel  
:-) - schreef op 23-09 om 16:36
Hè hè meis!

Geen dank hoor
We zitten op brbrabbels met hetzelfde doel hè?!
Liefs. En hopelijk een fijne zwangerschap met wolk van een beebje straks!
lin (Gast) - schreef op 24-09 om 09:55
Nou de uitslag van het bloed was 5 dus negatief. Kijk ik op internet 5 boven de 5 is positief kan negatief eindigen en 5 of lager negatief. Maar de assistente zei 5 is negatief. Dus niet zwanger. Mijn symptomen blijven. Het is gek maar ik voel echt net alsof er een kind in me buik voel. Het voelt heel erg raar en anders dan dramen meer plopjes of gekriebel. Ik voel het als ik in bed lig of stil zit. Ik schiet dus niks op. De huisarts zei gisteren ja kan dat je zwanger bent maar dan ben je dan wel 16 weken plus. Nu deze uitslag ????

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Net ongesteld geweest, maar twijfel of ik toch niet zwanger ben.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan