Symptomen voor nod - Zwanger worden forum

Prisje90 - schreef op 29-09 om 16:01
Hoihoi

Normaal heb ik behoorlijk pijnlijke tepels voor in ongesteld moet worden, maar nu 5 dagen voor nod nog niks!
Wel heb ik nog afscheiding wat lijkt op vruchtbare en voel ik me lichtelijk misselijk als ik eet (kan ook spanning zijn natuurlijk)
Ik heb nog een paar dagen voor ik kan testen dus ik hoop dat hier mensen zijn die deze vreemde symptomen kennen!
De dagen duren zo lang????
3 antwoorden en 31460026x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 29-09 om 17:08
Hoi ik had nergens last van alleen de dag voor dat ik ging testen dacht ik huh ik voel heeeeel lichtelijk alsof ik ongesteld moet worden wat ik toen niet werd want teste de volgende ochtend 5 dagen voor nod positief. Wat ik had was dat ik beevde van de honger terwijl ik jormaal echt een paar uur kan wachten hoor. En ik was achteraf gezien vanaf de eisprong verkouden en ontstoken klieren naast mijn neus.. dus kon geen adem krijgen mijn wangen waren dik van binnen! Dat was echt mijn symptoom achteraf! Borsten en misselijkheid beginnen in week 6.. en nu ben ik 12w 5 d en ben nog elke dag de hele dag misselijk. Overgeven 2a3 x per dag en dat tijdens het eten. Ik kan geen peer eten want dat verteerd mijn lichaam nu niet haha wat een info maar im weet dat ik elke vrije minuut van de dag aan het google was naar sumptomen toen.. hoop dat je zwanger bent! 
Prisje90 - schreef op 29-09 om 17:42
Wat erg dat je zoveel moet overgeven! Maar wel gefeliciteerd en het is het natuurlijk allemaal waard  ja ik hoop dat mensen deze vage klachten herkennen, ik word gek van die witte testen en je lichaam neemt je zo in de maling.. maar nu voel ik echt niks! Dus wie weet juist goed nieuws!
Clautjuh - schreef op 29-09 om 18:11
Ik had bij mijn vorige zwangerschappen totaal geen symptomen maar is inmiddels 14 en 11 jaar geleden. Nu zitten we in ronde 1 , ik en mijn huidige vriend, en moet ergens rond zondag ongesteld worden. Voel nu van alles. Dus het is altijd lastig. En dat wachten is helemaal vervelend haha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen voor nod' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan