HELP!!! Wel streepje zwangerschapstest maar hoe dan? - Zwanger worden forum

Coconut - schreef op 26-12 om 19:19
Hoi allemaal. Ik zit mezelf hier even bang te maken (lees: googlen is stresswerk!). 
Ik moet even mijn situatie uitleggen en hoop dat iemand me kan helpen. 

*** 2 maanden geleden miskraam gehad 
*** 3 weken geleden nacontrole gehad met bloedtest, HCG-niveau was nog 50. Dokter zei dat dat kan maar wel naar beneden moet. 
*** 2 weken geleden opnieuw bloedtest gedaan, HCG-nieveau was 26. Dokter zei dat dat goed was want het was gedaald. Ik hoefde dus niet meer terug voor een test. Hij zei dat ik mijn eisprong over ongeveer 1 week kon verwachten, wanneer het HCG-niveau  <5 was. En mijn menstruatie dus over 3 weken.
*** Gisteren had ik opeens bruinverlies, heel klein beetje maar. En een enkel druppeltje bloed.. Dacht dat menstruatie was begonnen, alhoewel dat een week te vroeg zou zijn. Maar vandaag helemaal niks meer. 

Toen dacht ik net opeens, wat als het innestelingsbloed was. Wij zijn 8 dagen geleden weer voor het eerst begonnen met proberen. Dus qua tijd zou dat kunnen toch? Had nog een zwangerschapstestje liggen, dus net even gedaan, en ik zie een heel licht streepje... 

Nu denk ik van de ene kant: kan het streepje misschien nog zijn van mijn vorige zwangerschap..? Maar als mijn HCG twee weken geleden nog 26 was dan moet het nu toch wel HEEL laag zijn? Dat kan die test toch niet meer oppikken? kan het streepje van een nieuwe zwangerschap zijn? Maar dat zou ook eigenlijk niet kunnen lijkt me want als we 8 dagen geleden sex hebben gehad, dan is de innesteling pas NET gebeurd want dat duurt ongeveer een week en er staat overal dat een test dat pas 4 dagen na de innesteling kan oppikken... dus dan kan het bijna niet dat het al zichtbaar is... 

Hoe weet ik nu wat dat streepje betekent???  
19 antwoorden en 30042807x bekeken
floydi - schreef op 26-12 om 19:52
Lastig zeg meid. Heb je een foto van de test? Is het een echt tuurstreepje? Wamt als je hem
Goed kunt zien lijkt het mij een nieuwe zwangerschap en dat hoop ik ook
Voor je
Hartje - schreef op 26-12 om 19:53
Iig 48uur wachten. Is het een nieuwe zwangerschap, dan loopt het streepje op, is het je miskraam dan zal hij vervagen. Ik zou misschien meer dan 48uur wachten, 5 dagen of langer. Dan geef je je lichaam even de tijd om je iets duidelijk te kunnen maken.. Succes. 
Sietske (Gast) - schreef op 26-12 om 19:56
Als ik jou was zou ik over een weekje nog een keer een zwangerschapstest doen. 
Je kan ook weer via je huisarts je HCG laten prikken. Dan weet je het zeker, of die weer gestegen is of niet.

Zou wel erg snel zijn nu al weer zwanger, Maar niets in onmogelijk.
Coconut - schreef op 26-12 om 20:05
@floydi: dit is de test. Nog n vaag streepje maar het zou dus ook pas 8 dagen na conceptie zijn.. 6 dagen voor NOD. 

@hartje: zooo moeilijk wachten..  be. Zo ongeduldig! 

@sietske: was beide andere keren ook meteen zwanger 1ste ronde dus het kan idd wel, maar het beetje bloedverlies zit me niet lekker.. nooit eerder gehad... 
floydi - schreef op 26-12 om 20:12
Vind het idd wel een duidelijke test! Meestal
Kn je op d verpakking lezen bij hoeveel
Hcg hij uitslaat! Maar ik heb er een goed
Gevoel
Bij. Heb je niks aan maar toch mijn duimen draaien
Coconut - schreef op 27-12 om 00:54
Dank je voor je positiviteit Floydi. Goede vraag ook, heb net snel de gebruiksaanwijzing erbij gepakt en er staat dat de test vanaf 25 HCG positief laat zien. Dat zou dus betekenen dat ik mijn niveau nu hoger is dan 25 en waarschijnlijk hoger dan de 26 van twee weken geleden.... dat zou een goed teken zijn. 
Van de andere kant staat er ook bij dat je de test pas vanaf 4 dagen voor NOD kan gebruiken.. en bij mij moet het nu 6-7 dagen voor NOD zijn, dus zou toch wel weer onwaarschijnlijk zijn dat dat opgepikt is.. zucht. 
Ik ga inderdaad snel nog een keer testen. Had 3 dagen geleden ook getest en toen was het streepje minder zichtbaar dan nu, maar dat was ook een ander, goedkoper merk. Dus denk dat ik dat merk morgen nog eens ga kopen en kijken wat die test nu dan zegt... I know, ben ongeduldig!
Mama-An - schreef op 27-12 om 02:28
Ik zie ook een echt streepje hoor!! Ik hoop echt voor je dat het opnieuw raak is!! Ben benieuwd of de tests oplopen over een paar dagen. En idd bij onzekerheid nog een hcg laten prikken. Spannend hoor!!
Anoniem (Gast) - schreef op 27-12 om 16:59
Als je eisprong eerder was is je nod ook eerder.
floydi - schreef op 27-12 om 17:56
Coconut nog getest?? Ben heel
Benieuwd hopelijk heb je nog bevestiging in 2017!
Stef - schreef op 27-12 om 18:13
Coconut... je bent gewoon weer zwanger  geweldig ... deze streep is veel te duidelijk voor een hcg van 20 te hebben... ik had ook een hoge hcg en teste ook 6 dagen voor nod positief ( test op profiel foto) na 2 weken moet het onder de 5 zijn .... en als je 3 dagen geleden nog getest hebt en het is nu opgelopen is er zeker geen twijfel ( clearbleu staat bekend dat het minder gevoelige testen zijn) in ieder geval... ben heel blij voor u en het is je gegund  ps het kan zeker zo snel na elkaar... super vruchtbaar  
Hartje - schreef op 27-12 om 18:42
Super zeg, kan me voorstellen dat je nog even een beetje onzeker blijft, hoop dat je snel de duidelijke test in handen hebt. Ik herken je ineens van 't forum mei mama's. Na zoveel narigheid is het je dubbel gegund! 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-12 om 18:58
Ik word zo verdrietig van het woord 'miskraam'... 
Want was het een miskraam? 
Coconut - schreef op 27-12 om 19:21
Ik heb de test gekocht maar nog niet gedaan... het bloedverlies is toch weer n beetje terug gekomen.... grrrrrrrr! Even kijken wat daar verder mee gaat gebeuren... als dat geen duidelijkheid geeft doe ik van t weekend de test als mn vriend thuis is..! dank jullie allemaal voor het meedenken!
Coconut - schreef op 27-12 om 19:32
Anoniem, ik snap je bericht niet goed? Wat bedoel je met ‘Want was het een miskraam’?

Ja helaas.. het was een opgewekte miskraam. Op de scan zagen ze dat t kindje geen maag en blaas had, de ingewanden  en het hartje groeide buiten t lichaam. Er was ook geen navelstreng dus wanneer de miskraam vanzelf op gang zou komen zou t gevaarlijk zijn ivm scheuren placenta en bloedingen, dus miskraam werd onder begeleiding opgewekt. 

Ben wel benieuwd wie je bent.. 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-12 om 19:48
Ohh wat erg. Dan had ik het pas verkeerd begrepen.
Dat hoop ik ook voor je! Zal duimen!
Hartje - schreef op 27-12 om 22:28
Aparte reactie inderdaad. Coconut, heel spannend. En helaas inderdaad afwachten! 
Merel - schreef op 28-12 om 06:36
Veel geluk lieve Coconut, zal voor je duimen meid!!
Coconut - schreef op 28-12 om 13:32
Hier ziet het er trouwens toch niet zo veelbelovend uit.   Het vloeien wilt niet stoppen... Het is nog steeds zeker niet vergelijkbaar met een normale menstruatie want het is echt veel minder. Vooral met afvegen en een klein beetje in verbandje.. en het is vooral heel donkerrood/bruin. Anders dus. Maar nu wel al 3 dagen aan een stuk zo. Dus denk dat dat sowieso een slecht teken is. 

Vanmorgen nog een testje gedaan. Het is nu 'pas' 10 dagen nadat we begonnen zijn met opnieuw onveilig te vrijen, dus het is sowieso nog wat vroeg aangezien innesteling dan pas net gebeurd zou moeten zijn...  Zie wel nog steeds een heel licht streepje. Begin nu te denken dat het misschien raak was maar niet is blijven plakken
Merel - schreef op 28-12 om 13:38
Balen lieverd!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP!!! Wel streepje zwangerschapstest maar hoe dan?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan