Wat is dit nou weer? - Zwanger worden forum

Lucky - schreef op 29-12 om 15:49
Wij proberen al een tijdje zwanger te raken, maar keer op keer hebben we een negatieve test. Daarom hadden we besloten even te "stoppen" met echt bijna dagelijks te klussen.. 
11 December kreeg ik mijn menstruatie... die duurde tot 17 December..
Al sinds gisteren heb ik het gevoel dat ik mijn menstruatie moet krijgen, maar dit kan niet want al sinds mijn 11j krijg ik deze pas na 30 dagen terug.. 
Wat blijkt nu? bloedverlies en buikkrampen... 
Innesteling of menstruatie?
Kan het zomaar dat mijn menstruatie 2 weken te vroeg komt, 2 dagen na de geplande eisprong?

even duidelijk vertellen dat ik nog nooit de pil heb genomen (mag niet wegens een ziekte), ik nooit te vroeg menstrueer en geen last heb van stress.... 
1 antwoord en 30152516x bekeken
Clautjuh - schreef op 29-12 om 16:33
Dan zit je nu in je vruchtbare dagen. Lijkt mij een eisprong die soms ook dat gevoel geeft. Heb ik ook altijd. Een paar dagen voor de eisprong een gevoelige baarmoeder, druk in 1 eierstok tot de eisprong en dan is het weg. Een innesteling vind meestal ong een week of korter voor je nod plaats dus dat is nog veel te vroeg. Mits je cyclus is zoals je beschreven hebt. Ik gok dat je eisprong wat later is. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat is dit nou weer?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan