zwanger proberen geraken. - Zwanger worden forum

Anoniiem - schreef op 24-09 om 18:56
heeyy ik en myn vriend proberen al 6maand om zwanger te geraken maar helaas is het nog niet gelukt..
zyn er nog mensen die er lang hebben over gedaan of hebben jullie tips. ik neem elke dag medrol in ( nu 6mg ) ( cortisone ) kan het soms daarom zyn dat het niet lukt?? wy zyn echt ten einde raad dus aub geef tips. wy willen hel graag een kindje...
3 antwoorden en 45879086x bekeken
Ster - schreef op 26-09 om 10:41
dit heb ik gevonden op het internet ik hoop dat je er iets aan hebt. en vraag even aan je huisarts of die niet je kan helpen  succes!!

liefs Nynke
ZwangerschapDit medicijn kan schadelijk zijn tijdens de zwangerschap.
Dit medicijn niet gebruiken tijdens de zwangerschap (tenzij de arts anders voorschrijft).
BorstvoedingDit medicijn komt in de moedermelk terecht.
Tijdens gebruik van dit medicijn geen borstvoeding (tenzij de arts anders voorschrijft).
AlgemeenSommige medicijnen kunnen een schadelijke invloed hebben op het verloop van de zwangerschap of op de nog ongeboren vrucht. Van veel medicijnen is dat echter nog niet precies bekend.
Veel medicijnen komen in de moedermelk terecht en bereiken zo via de borstvoeding de baby. Gebruik daarom tijdens zwangerschap of borstvoeding alleen medicijnen op doktersrecept .
Vertel ook een vervangende arts of een medisch specialist wanneer u van plan bent zwanger te worden, al zwanger bent of borstvoeding geeft. Hiermee kunt u voorkómen dat u medicijnen krijgt voorgeschreven, die niet mogen worden gebruikt tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Raadpleeg altijd eerst uw arts wanneer u van plan bent tijdens de zwangerschap of borstvoeding oude medicijnen zelfzorg-medicijnen of alternatieve middelen te gebruiken.
Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over het gebruik van dit medicijn tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Lynn - schreef op 27-09 om 15:24
Hallo anoniem,

Ik zou de moed nog niet opgeven... ik heb er ook 11 maanden over gedaan zwanger te raken van de eerste! Bij 9 maanden toch even naar de huisarts geweest, maar alles bleek na onderzoek gewoon goed te zijn! weet ook niet of je er heel veel mee bezig bent.... dat kan ook stress veroorzaken en de zwangerschap bemoeilijken! Ik heb voetenreflex gedaan... apart verhaal om uit te leggen. Maar was meteen zwanger! Ik heb het deze maand ook voor het eerst gedaan en hoop dat het werkt! Even afwachten.. het helpt in ieder geval om te ontspannen en weer dicht bij je lichaam te komen! Klinkt vaag he.... ha ha voor mij en heel veel andere vrouwen die moeite hebben zwanger te raken heefthet geholpen.

Liefs en succes
Joyce - schreef op 27-09 om 16:03
Bij ons heeft het 16 maand geduurd. Wij begonnen net aan de onderzoeken en de dag dat ik binnen moest voor een kijkoperatie bleek dat ik zwanger was. Het is cliché, maar het is echt waar, bij mijn 2 zwangerschappen, van zodra ik er niet meer mee bezig was, was het prijs.
Ik wens je het beste en hoop dat je snel zwanger wordt. De moed zeker niet opgeven.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger proberen geraken.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan