Pil na curettage - Zwanger worden forum

Mamske - schreef op 07-01 om 14:27
Hallo allemaal,
Op 12/12 had ik een curettage, op dat moment was ik 9weken zwanger en kindje was gestopt met groeien op 6w. De curettage was voor ons een bewuste keuze, niet verplicht. Wel liet mijn gyn me hierna 1maand de pil gracial nemen, dit omdat deze ervoor zorgt dat de baarmoeder zich sneller zal herstellen doordat deze een dikke wand aanmaakt.
Op dinsdag 2/1 nam ik 's avonds mijn laatste pil, wat had ik hiernaar uitgekeken. Tot op vandaag (zo 7/1) nog steeds geen menstruatie. Gisteren avond had ik heel even een klein beetje bloedverlies, ik dacht dat het mijn menstruatie was maar was slechts eenmalig.
Zijn hier nog dames die na een curettage de pil genomen hebben? Hoe hebben jullie dit ervaren?
groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pil na curettage' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan