Zwanger of niet - Zwanger worden forum

mandy - schreef op 13-01 om 09:22
Hallo dames

Kunnen jullie mij wat helpen? Sensitest ovulatietesten gedaan afgelopen maand met goede duidelijke resultaten. Nu testen van sensi gedaan 4 voor nod en 3 voor nod. Resultaat tussen 5 en 10 min. Is dit een indroogstreep of ben ik zwanger ?

4 antwoorden en 29960496x bekeken
jo - schreef op 13-01 om 09:34
Je ziet een streepje. Dus als ze gaan oplopen de komende dagen ben je inderdaad zwanger. Bij mij begonnen ze nog lichter..
Boeddha1990 - schreef op 13-01 om 09:34
Hoelang na de test heb je deze foto gemaakt? Ook 5 min?  Ik zou idd zeggen een positieve streep! Maar wacht het de komende twee dagen nog even af. Dan zou de streep duidelijker moeten zijn. 
Wensje2 - schreef op 13-01 om 09:41
Ziet er positief uit! Ik vind sensi testen erg goed en geen vals geven.
mandy - schreef op 13-01 om 09:52
Wat lief dat jullie al zo snel reageren! Ja de foto is net voor 10 min gemaakt. Het nieuwe staafje is nog wat nat. Vorige maand had ik ook echt kwaaltjes maar werd toen een dag eerder dan normaal ongesteld. Nu geen kwaaltjes maar wel Ovu testen gebruikt en op goeie dagen geklust. Ik hoor wel eens over een indroog streep en wil dus nog niet te enthousiast zijn. Morgen nog eens testen.. de strepen op de ovulatietesten vond ik duidelijker vandaar mijn twijfels. Morgen zal ik een nieuwe doen en posten. Mijn vriend kijkt ook mee en is net zo benieuwd maar de mening van jullie is net even dat steuntje nu. Fijne dag allemaal 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan