Na miskraam meteen door of wachten? - Zwanger worden forum

Fwempie - schreef op 25-02 om 21:41
Hoi,

Ik heb afgelopen week een miskraam gehad bij 4w5d. Nou heb ik eigenlijk afgesproken met mijn vriend een ronde rust te nemen  voor mijn lijf, maar ik lees ook veel dat je dan vruchtbaarder zou zijn. Wie heeft een miskraam gehad en wat hebben jullie daarna gedaan?

Gr Femke 
8 antwoorden en 29292048x bekeken
Good vibes only - schreef op 26-02 om 22:09
Ik heb een miskraam gehad bij ongeveer 4 weken (paar dagen na een positieve early test) en ben daarna meteen door gegaan. Ik had toen wel een cyclus van 5,5 week. Daarna meteen weer zwanger. 
Dat werd helaas ook een miskraam, maar pas bij 10 weken. Toen werd me wel aangeraden om een cyclus te wachten, zodat alles goed schoon zou zijn. Maar dat had dus met het termijn te maken.
Als je eraan toe bent zou ik er lekker voor gaan!
Moedertjuh - schreef op 27-02 om 15:50
Ik had eind november een vroege miskraam bij ruim 4 weken en ook gelijk weer zwanger geraakt daarba. Je lichaam geeft zelf wel aan als het weer kan hoor. Wel duurde het ruim 4 weken voor ik een eisprong had. Inmiddels 10 weken zwanger weer. 
MamaN - schreef op 27-02 om 18:16
Dat je meer vruchtbaar bent na een miskraam is een fabeltje, je bent even vruchtbaar als dat je geen miskraam hebt gehad en dat is gewoon afhankelijk van je eisprong. Ik heb een miskraam bij 9 weken gehad en ben meteen doorgegaan. Het duurde ruim 4 weken voordat het laatste stukje vrucht weg was dus daarna is het bloeden pas gestopt. Wij zijn toen direct doorgegaan en na 1 menstruatie weer zwanger. Ik zou gewoon doorgaan maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van hoe goed jullie je daarbij voelen. Fysiek kan het in ieder geval.

Liefss
Suuske - schreef op 27-02 om 19:08
Allereerst, wat verdrietig dat je een miskraam hebt gehad!  Hier 2x een mk gehad met 6-7 weken en beide keren meteen weer verder gegaan omdat dat voor ons goed voelde. Neem de tijd en doe vooral wat voor jullie goed voelt 
muze38 - schreef op 28-02 om 15:52
Ik heb net een MA gehad en die opgewekt met cytotec. Zowel de vk als gyn zeiden dat we gelijk weer door mogen als volgende ei zich aandient.
Mamske - schreef op 05-03 om 18:15
Hier 12/12/2017 miskraam met curettage, ik was net geen 9w zwanger. Ik heb op aanraden van de gyn 1m de pil genomen zodat mijn baarmoeder optimaal de kans kreeg weer te herstellen. Ben nog steeds aan het wachten op mijn eerste menstruatie, 24/25 januari eerste eisprong gehad (had 22jan controle echo waarop een zeer rijpe follikel te zien was dus ovulatietestjes gedaan en deze waren 24jan positief), de voorbije week (of 2weken) heb ik weer een eisprong gehad en hoop dus deze keer wel ongesteld te worden.
Heb een facebookgroepje opgericht omdat ik niet altijd het gevoel heb in deze grotere forums dat iedereen de kans krijgt zijn verhaal te doen en gehoord te worden, het heet "zwanger worden na een miskraam", voel je vrij jezelf toe te voegen als je zin hebt.

Geef je lichaam de kans om te herstellen, ook mentaal xx
Fwempie - schreef op 06-03 om 11:29
Hoi Mamske,

Ik kan de groep niet vinden.

Zou graag lid willen worden.

Gr Femke

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na miskraam meteen door of wachten?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan