Zal ik zwanger kunnen zijn? - Zwanger worden forum

Jaim234 - schreef op 26-02 om 20:32
Hoi Meiden,
12 feb was ik ongi geworden, dit duurde slechts 4 dagen. Op 19 feb hebben we geklust enVolgens mij heb ik op 22 feb mijn eisprong gehad want had ineens enorm slijm (eiwit). de volgende dag bleef het veel afscheiding alleen werd dit witter. gister 25 feb ook nog steeds veel witte afscheiding maar niet slijmerig. heb ook last van krampjes en steekjes in mijn buik. Sinds vandaag 26 feb heb ik ook last van mijn borsten ze zijn gevoeliger in de vorm van pijnlijk. ik weet dat ik nu nog niet kan testen maar maak mezelf helemaal gek. wat denken jullie ?? 
1 antwoord en 29276303x bekeken
Charlotte - schreef op 09-03 om 12:19
Jaim234  de krampjes/steekjes herken ik ook in mijn buik en mijn borsten zijn ook gevoelig en voelen zwaarder aan. Enn... test gedaan?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zal ik zwanger kunnen zijn?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan