Lage rugpijn; innesteling? - Zwanger worden forum

Boeddha1990 - schreef op 29-04 om 19:20
Hallo allemaal,

Wij zijn al zo'n bijna 10 maanden bezig met zwanger worden. Over 2 cyclussen mag ik met hormonen beginnen (ik heb pcos). Ik heb eerder een miskraam gehad. De symptomen van de zwangerschap die ik toen had waren pijnlijke borsten en lichte krampjes in mijn buik.

Ik heb dat sindsdien nooit meer gehad. Nu heb ik ineens erge lage rugpijn. Ik heb 10 dagen geleden mijn vermoedelijke eisprong gehad. Sinds 4 dagen heb ik lage rugpijn en spierpijn in de bovenbenen. Ik heb niks bijzonders gedaan en heb nooit echt rugpijn.

Is er iemand bekend met lage rugpijn na de innesteling? 
4 antwoorden en 28506750x bekeken
Tooby - schreef op 01-05 om 00:53
Ik herken die symptomen wel met menstruatie, volgens mij zijn het niet echt kenmerkende innestelings symptomen.
Succes!
Moedertjuh - schreef op 01-05 om 20:49
Mijn innestelingsymptomen waren een felle steek links in mijn baarmoeder op 6/7 dpo..daarna een beurs gevoel in mijn baarmoeder. De volgende ochtend licht bloedverlies. Rugpijn had ik niet maar pijn van je baarmoeder kan ook naar je rug trekken. 
Boeddha1990 - schreef op 04-05 om 17:59
Ik heb meer dan een week lage rugpijn gehad. Ik voelde mij 2 dagen geleden echt heel beroerd. Hoofdpijn, zwaar gevoel, extreem vermoeid. In de ochtend een enorme steek in de baarmoeder gevoeld, waarna mn borrelende baarmoeder steekjes van  de afgelopen week ineens weg waren. Hierna is er oud bloedverlies opgetreden. Gister nog erg vermoeid en hoofdpijn. Ook overal spierpijn. Vandaag goed ongesteld, veel bloedverlies, en nu voel ik mij weer fitter.

Ik denk dat mn lichaam erg hard heeft gewerkt en dat ik daarom zoveel rottige klachten had. Het gaat gelulkig de goede kant op. Nu ronde 9 in... 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-11 om 23:35
Hi meiden, ik had 30 oktober mijn eerste echo was toen 8 weken en 1 dag zwanger helaas klopte hartje niet en was het vruchtje voor de 6 weken al gestopt met groeien vanaf die dag ben ik gaan bloeden en heb ik een week erna dinsdag 6 november het vruchtje verloren. Vanaf zaterdag 10 november was het bloeden gestopt. Echo controle gehad en alles was schoon. Ik heb toen ook nog een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Op dinsdag 13 november weer een ovulatietest gedaan en ik kreeg gelijk twee donkere strepen die dag en de dag erna gemeenschap gehad. Hopen dat het gelijk raak is. Ik heb daarna bij het vegen roze/bruine afscheiding gehad en heb sindsdien wat steken gevoeld onderin mijn buik en vooral links en nog steeds last van lage rugpijn en gerommel in mijn buik. Iemand hier ervaring mee? Kan het zo zijn dat het innesteling symptomen zijn?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lage rugpijn; innesteling?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan