Menstruatie na miskraam wanneer weer zwanger? - Zwanger worden forum

Daisy (Gast) - schreef op 13-06 om 19:07
Hi allemaal!
23 Dagen geleden een miskraam gehad… en nu sinds 17 dagen last van bloed dus waarschijnlijk mijn menstruatie weer begonnen! Super blij mee natuurlijk.
Nu mijn vraag.. hebben jullie na de miskraam ook zo’n ontzettende last van de menstruatie? Ik verlies zoveeel bloed en word er moe van. 
Normaal heb ik 2/3 dagen heftig bloed verlies nu al 4 dagen morgen de 5e.. ook daarvoor heb ik bruinverlies gehad al een week lang. 
Mijn testen zijn allemaal al negatief dus dat betekend dat ik na mijn menstruatie ook gewoon meteen weer zwanger kan raken toch? 
Bedankt voor het reageren! 
Groeten Daisy
11 antwoorden en 27820150x bekeken
Molly - schreef op 13-06 om 20:53
Hi Daisy, 
Verdrietig dat je dit ook moet door maken
Weet je zeker dat je bm helemaal schoon is? Na mijn 1 mk in dec was ik half dec t vruchtje verloren, maar paar dagen later begon ik weer te vloeien, bleek niet schoon genoeg helaas en 28-12 nog curettage gehad. Half jan toen weer ongesteld en was door de gyn al gewaarschuwd dat dat een heftige ms kon worden en dat was het ook. En meteen weer zwanger. 
Na 2e mk half maart duurde het juist weer erg lang voordat mn cyclus op gang kwam, en toen had ik af en toe btj bruin verlies tussendoor maar geen goede ms. 
Sterkte iig!
Daisy (Gast) - schreef op 13-06 om 21:51
Hi Molly!
Wow heb je 2 miskramen gehad toen? Heftig zeg  sterkte!!!
Ik heb nadat ik het vruchtje verloren ben een echo gehad inwendig en daar was alles schoon en m’n baarmoederslijmvlies alweer bijna na een ongesteldheid... toen ben ik met 15 dagen bruin bloed gaan verliezen en mer 17 dagen echt rood en nu is het op dag 22 en tis echt een heftige menstruatie. Pff kan niet wachten tot het voorbij is haha!
Ben je toen meteen zwanger geworden na die heftige menstruatie? En hoeveel weken zat er bij jou tussen? 
Liefs
Molly - schreef op 13-06 om 22:21
Ja, helaas wel
We zitten met nog een paar meiden in t groepje wachten op 1e ms na mk (of zoiets ), anders haak je daar even aan? 
Gelukkig dat het schoon was, das vast iets en n stap in de goede richting weer. 
Ja, die 13 jan was meteen weer 1e dag laatste cyclus. Snap dat je graag wilt dat t weer over is, je wilt weer verder. 
Hoever was je?
Daisy (Gast) - schreef op 14-06 om 20:25
Ik heb met 7 weken een miskraam gekregen... echt verdrietig. 

Nu bijna ongesteldheids af zeg maar maar al wel druk bij m’n lies. Wel apart kan je een eisprong hebben en je nog ongesteld bent? Mmm? Raar allemaal he haha! 

Dus 13 januari laatste menstruatie en daarna meteen zwanger? 

Liefs
Molly - schreef op 14-06 om 20:51
Hmm, nee toch? Heb je voor de grap ovu testje gedaan?
Yep, die half jan was dan weer 1e dag laatste cyclus, half maart weer mis, rond de 8 wkn. Heb al onderzoeken gehad, maar voorlopig vallen we in de dikke vette pech categorie  Hebben vorige week nog wel chromosomenonderzoek ingezet, die uitslag duurt iets van 3 mnd. Meer gewoon om dit ook van het lijstje te kunnen afstrepen, komt vaak ook niets uit. 
Je lijf kan rare dingen uithalen inderdaad 
Daisy (Gast) - schreef op 14-06 om 21:05
Oh wat erg Molly! Lijkt me zo erg. Gun je echt niemand! Bah zeg! 
Ja testje is niet duidelijk maar doordat ik ook pcos heb heb ik eigenlijk nooit een duidelijke ovulatie test gehad dus daarom daar mee gestopt maar voor deze maand dacht ik toch maar eens weer proberen en het is pas positief als die ook bijna net zo dik is als de controle streep toch? 
Pfff ik heb nog steeds bruin vloed dus ik vind het te vies om gemeenschap te hebben haha niets voor mij. Had jij dat wel? Zit nu op dag 7 van m’n cyclus dus das al best lang. Heftig! 
Hoe is het verder met jou? 
Molly - schreef op 14-06 om 21:37
Ohh, dat is ook lastig...  Loop je in t zkn hiervoor of niet?
In jan had ik toen ook een vroeg ei, op dag 11 was de ovu test pos. Vlgs mij bij mijn fotootjes zie je die van mij van vorige week zaterdagmiddag, dat was n goede streep  Na de 2e mk duurde t zo lang voordat alles weer normaal was, zal mn lijf wel de tijd nodig hebben gehad, maar dat was wel lastig hoor. Nu dus weer op t wachtbankje, en heb echt geeeen idee, we gaan het "rustig" afwachten 
Daisy (Gast) - schreef op 14-06 om 21:56
Ja echt vervelend ja loop bij een gynecoloog en zou vorige maand net met clomid beginnen maar toen bleek ik dus zwanger te zijn.. super onverwachts dus. 
Wil het deze maand nog even afwachten en anders begin Juli bellen voor alsnog door verwezen te worden naar de kliniek om toch clomid te gaan slikken. 
Wow inderdaad de test is super positief! Niet normaal. Hoop ook dat ik dat krijg haha. 
Was je toen met dag 11 die postievie test ook nog ongesteld of bruin verlies of helemaal niets? 
Sorry voor de vele vragen maar ben benieuwd haha! Ik ga voor je duimen!!!!  
Molly - schreef op 14-06 om 22:09
oh dat was een verrassing dus  T kan dus wel, zo k*t dat het mis is gegaan ook voor jullie 
Had je al eerder aan de Clomid gezeten?
Nee (volgens mij), was een dag of 5 / 6 echt heel heftig, dat ik me afvroeg waar t allemaal vandaan kwam, omdat ik toen 2 wkn ervoor curettage had gehad. Duim voor jullie dat t gewoon nog een keer lukt en dat je ook een mooi plakkertje hebt 
Daisy (Gast) - schreef op 14-06 om 22:18
Jazker een verrassing! Ja voor jullie ook echt kloten! Hoop zo voor je dat het dit keer raak is en goed raak is!  
Nee nog nooit geslikt hoor er wel heftige verhalen over maar goed heb er alles voor over dus als dat nodig is doe ik dat haha! 
Dus je was een beetje hetzelfde als mij 2 weken na curretage ongesteld geworden en heftig... ik na miskraam 2 weken ongesteld geworden en ook heftig! Heb wel een korte cyclus wel ontzettend onregelmatig ook! Jij ook? 
Molly - schreef op 15-06 om 16:41
Das wel spannend dus om dat te gaan slikken, ik was met de hormonen van de zwangerschap al niet te genieten, ahum  Vriendlief moest wel wat meer van me pikken dan normaal, wat in het begin wel lastig was  (voor beiden).

Ja, die cyclussen lijken inderdaad erg op elkaar van jou nu en mij in jan! 

Normaal wel aardig regelmatig, maar na de 2e mk was t einde zoek, de hele tijd bruin verlies en toen weer meer bloed voor een paar uur, dan weer dagen niets, en dat ging zo een week of 9 door. Kon ook geen eisprong vinden, dus stond al op het punt om naar t zkn te gaan, want was het helemaal beu  Maar toen werd ik weer eens normaler ongesteld vorige maand, en wel ei gevonden, maar die ronde niet gelukt. Deze maand met dag 12/13 pos ovu test. Dus is weer aardig hersteld naar normaal gelukkig. 
Lijkt me erg lastig hoor om altijd zo onregelmatig te zijn, goed dat je naar het zkn bent gegaan inderdaad, dat geeft al btj opluchting, mss dat het daarom die maand voordat je naar t zkn zou gaan, is gelukt

Vind die tijd tussen ei en NOD altijd zooo lang duren 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie na miskraam wanneer weer zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan