Is het raak! - Zwanger worden forum

proud_mommy - schreef op 18-06 om 20:42
Lijkt mij een beetje vroeg vanaf je vruchtbaarheid al last. Ik zou even geduld hebben en testen. Miss was je vruchtbaarheid eerder en was je later dus misselijk(vroege innesteling). Heel veel succes, laat ons weten.
10 antwoorden en 27898254x bekeken
Marijke - schreef op 18-06 om 21:12
Het is inderdaad nog vroeg om te zeggen... Maar mijn cyclus klopt heb ook een mooie app om alles te volgen. Ik ga donderdag vrijdag testen met zn predicon? zwangerschapstest ( als ik het goed uitspreek. Hiermee kan ik 6 dagen voor mn menstruatie testen... ben benieuwd en laat het je zeker weten.!
dromer - schreef op 18-06 om 21:17
hi Marijke!
spannende tijd! 
Ik kan me wel vinden in jou verhaal, in mijn eerdere zwangerschappen had ik ook al echt een week na eisprong behoorlijk wat symptomen en wist ik gelijk dat ik zwanger was, de test bevestigde het dan alleen maar. 
De een voelt het wat eerder dan de ander, blijft een rollercoaster van emoties vind ik zelf. 
Succes en hoop voor jou op een positieve test!!
Marijke - schreef op 18-06 om 22:16
Ja vreemd toch! Ik heb een voorgevoel en vind dit vreemd. Dit is ook niet normaal wat ik voel na mn ovulatie. Mm gevoel trekt gauw na zwanger.

 Mn vriend weet er nóg niks van en ik ben hier alleen mee bezig. Twijfel om het te zeggen of hem verrassen... 
dromer - schreef op 18-06 om 22:24
Ben benieuwd!! wanneer ga je testen? 
Marijke - schreef op 22-06 om 08:21
Nou. Ik heb vanmorgen getest met de predictor early. Dat je 6 dagen voor je menstruatie kan testen. Ik heb het op de 5e dag gedaan. Deze test was negatief... vreemd. Of niet. ? Predictor early zegt me zo niks. Maar heb wel al sinds de vruchtbaarheid uitgebleven menstruatie gevoel en soms lichte misselijkheid waarvan ik denk dat misschien toch zwanger zal zijn... nu overweeg ik het.. Of ik wacht op dinsdag ( verwachte menstruatie) of haal weer 2 testen en zaterdag testen... 
Merel - schreef op 22-06 om 10:00
Ik zou gewoon even wachten tot na je nod. Het kan van alles zijn dus ben je alleen maar aan het testen om het testen.
Leetje - schreef op 22-06 om 10:31
Vraagje dames mijn nod is 29 juni. Maar had 3 dagen van te voren mij eisprong. Kan ik dan ookal eerder testen of dat niet? 
Marijke - schreef op 27-06 om 11:13
Leetje. Ik denk het niet.. bij mij is het cyclus ánders vanaf de eisprong na  menstruatie zit bij mij 13 dagen tussen.  Het zal vast bij elke vrouw anders zijn.. je kan proberen.
Om verder te gaan op mijn topic... Ik ben nu 1 dag te laat met menstruatie en nog steeds last van blijvende menstruatiepijn en misselijkheid. 

Heb vanmorgen 2 test gehaald van de kruitvat van 9.5 euro zijn de test goed? Wat zijn jullie ervaring hier?

Ik ga morgen testen mocht ik niet ongesteld zijn...
Merel - schreef op 07-07 om 14:44
Marijke, hoe is het afgelopen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Is het raak!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan