Zwangerschapswens - Zwanger worden forum

charldxv - schreef op 24-08 om 19:10
Dag iedereen, 

Ik ben nu 4 dagen overtijd & mijn zws testen zijn negatief (2 geprobeerd). Nog iemand dit meegemaakt ? Ben al sinds begin januari 2018 gestopt met de pil. 

Groetjes !!! 
9 antwoorden en 27115540x bekeken
Lizzy - schreef op 24-08 om 22:25
Ik heb het nog niet meegemaakt omdat ik geen vaste cyclus heb. Heb jij elke maand dezelfde hoeveelheid dagen?
Nijn - schreef op 24-08 om 22:53
Ik heb dit vorig jaar gehad toen had ik in eens een cyclus die 40 dagen was ipv 28 tot 32. Ik was naar de huisarts gegaan en die zei bot, als de test negatief is ben je ook niet zwanger. Gewoon wachten op de menstruatie was het toen. 

Als je het fijn vind kan je om de 2 of 3 dagen testen, maar als er echt niets op te zien is is de kans klein dat dat anders wordt.
charldxv - schreef op 25-08 om 21:20
Bedankt voor jullie reacties. Leuk dat er toch iemand op antwoord. 
@lizzy: was zeer onregelmatig, maar nu is laatste 2 maanden mijn cyclus 31 dagen. En nu blijven ze maar weg... Een gerommel in mijn buik en trek in zoet !! 
@Nijn: vind dat dokters toch gemakkelijk praten hebben. Op internet lees je dat het bij sommige vrouwen wel raak was ondanks negatieve zws test, doordat lichaam nog niet zoveel hcg aangemaakt heeft.

Hebben jullie al kindjes? Of hoelang zijn jullie nu bezig ? 
Nijn - schreef op 25-08 om 21:38
Klopt, echter denk ik dat doktoren het vaker tegen komen dat iemand niet zwanger is in een situatie als deze dan dat ze mensen tegen komen die wel zwanger zijn en pas laat positief testen. Ik begrijp inmiddels zijn reactie maar op dast moment vond ik het zeer bot en voelde ik mij niet serieus genomen.

Ik heb helaas nog geen kinderen en ben nu aan ronde 19 of 20 begonnen. Inmiddels in het begin van het medisch circuit terechtgekomen.
charldxv - schreef op 25-08 om 23:04
Zou ook dit antwoord niet zo leuk vinden! Maar zoals je zegt, als je erover denkt, misschien wel “normaal” als ze veel vrouwen over de vloer krijgen die dit vermoeden hebben. Afwachten dan maar, tot wanneer zou ik nog wachten dan, stel nu dat ik volgende week nog geen menstruatie of positieve zws test heb ? Wil natuurlijk niet te overhaast naar de dokter lopen... 
Veel succes! Ik hoop dat de medische wetenschap jullie wens in vervulling kan laten gaan, ik duim allesinds mee !! 
Nijn - schreef op 26-08 om 09:18
Dank je wel.
Ik heb toen volgens mij 13 dagen na mijn nod een afspraak gemaakt. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt. Ik hoopte steeds dat ik een laat tester zou zijn, maar ze bleven spier wit.
charldxv - schreef op 26-08 om 13:11
Ik ga maandag of dinsdag nog eens testen, dan ben ik meer dan een week overtijd. Indien dan nog negatief resultaat weet ik dat het afwachten zal worden... Had jij toen ook wat symptomen ? Of enkel uitblijven vd menstruatie ? 
Nijn - schreef op 26-08 om 14:12
Bij mijn menstruatie heb ik altijd al veel dingen die voor beide kunnen zijn, zere en grotere borsten, hoofdpijn, vlagen misselijk, moe, zere rug. Dus ik weet niet wat ik zal voelen als ik zwanger ben.
charldxv - schreef op 26-08 om 14:53
Het is zo frustrerend... Ik wil het weten en eigenlijk ook niet, bang voor teleurstelling. Heb nog niet echt dit gevoel gehad, wel altijd hoop, maar nog nu “voel” ik me zwanger! :-( en op den duur maak ik mezelf dit wijs denk ik....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapswens' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan