Gekke vraag - Zwanger worden forum

Fie - schreef op 11-09 om 12:15
Dag dames, rare vraag. Vroeger toen ik seks had met mijn man, ging ik meteen erna naar toilet, omdat ik nogal snel een blaasontsteking heb. Nu zijn we echter voor een baby’tje aant gaan en heb ik gehoord dat je best 10 min wacht, klopt dit? En wat met de benen in de lucht, klopt dat? (Ik heb geen idee hoelang sperma er over doet om te geraken waar het moet zijn haha)

Dankje
3 antwoorden en 26912879x bekeken
proud_mommy - schreef op 11-09 om 12:46
Ik moest ook altijd snel naar de wc, maar toen bleef ik inderdaad 10 tot 15 minuten liggen met een kussen onder mijn kont. Probeer anders 5 minuten. 
Tooby - schreef op 11-09 om 14:01
Het klopt wel, maar een blaasontsteking is ook ver van ideaal. Ik zou dus gewoon naar de wc gaan als je kan en daarna nog even terug liggen.
Moedertjuh - schreef op 11-09 om 15:34
Zo snel gaat dat niet dus je kan best een paar minuten blijven liggen en dan pas naar de wc gaan. Daarna even goed wassen van onderen. Je kan ook een washandje klaar leggen en schoonmaken van onderen na de sex als je nog ligt. Van boven naar beneden. Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gekke vraag' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan