Wie kan mij helpen - Zwanger worden forum

Vlinder1983 - schreef op 18-09 om 23:53
Hallo, 
Ik heb sinds woensdag 12 september mijn mirena spiraal laten verwijderen, 1 omdat mijn vriend en ik graag kinderen willen 2 omdat ik nog steeds menstrueerde door de spiraal. Nu hebben wij woensdag 12 september ook seks gehad, en zondag had ik van clearblue een ovulatietest gedaan en deze was positief. We hebben ook die dag seks gehad. Maandagmorgen tijdens het afvegen licht roze en s middags bruin verlies. Nu heb ik ook vanaf maandag wat krampen onderin mijn buik en dit trekt soms door naar mijn rug. 
Kan dit te maken hebben met het verwijderen van de spiraal? Of kan het zijn dan mijn lichaam misschien op een innesteling reageert? 
Vind dit zo spannend, je leest overal zoveel. 
Greetz Vlinder

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie kan mij helpen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan